Tarih: 01.01.0001 00:00 3507

Sinem Kobal’ın güzellik sırları

Yeni sezonda ‘Küçük Sırlar’ dizisinde rol alan Sinem Kobal, doğal güzellikten yana olduğunu söyledi. Cosmopolitan’ın ‘Beauty’ ekine röportaj veren genç oyuncu, kişisel bakım konusunda hayli yetenekli olduğunu belirterek, güzellik

Sinem Kobal’ın güzellik sırları
 sinem.jpgSaç ve makyajla uğraşmak bana çok keyifli gelir, bu konularda el becerim olduğu söylenir. Arkadaşlarım sürekli oje sürdürür bana. Birini hazırlamayı çok severim, hatta bir arkadaşımın nişan makyajını da ben yapmıştım.



ELİME MAŞAYI ALIR MODEL YARATIRIM Doğal saç rengim küllü kumraldır, yazın güneşte sararırdı. Tabii yaşım ilerledikçe oynadığım projelere göre küçük değişiklikler yaptık. ‘Selena’da biraz daha sarışın olmam istenmişti, ‘Küçük Sırlar’da ise doğallık öne çıktı. Yorgun olmadığım zamanlarda kendimle uğraşmayı severim. Saç maşasını elime alıp değişik modeller yaratırım.


DOĞAL MASKELER Saçlarım için evde doğal yağlarla maskeler hazırlarım. Özellikle aktarlarda satılan yılan yağı favorim... Çünkü saçın hem uzamasını hızlandırıyor hem de besliyor.




Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.