Tarih: 01.01.0001 00:00 14438

Beren'i hayranlıkla dinledi!

Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve eski dizisinden set arkadaşlarıyla bir aradaydı.

Beren
 Senarist Ece Yörenç’in Ece Bar’da yapılan doğum günü partisi, sokağı hareketlendirdi. Beren Saat’ten Kıvanç Tatlıtuğ’a onlarca tanıdık simanın gelmesiyle Asmalımescit dizi setine döndü

- ’Aşk-ı Memnu’, ‘Dudaktan Kalbe’, ‘Yaprak Dökümü’ ve ‘Menekşe ile Halil’ dizilerini Melek Gençoğlu ile birlikte yazan senarist Ece Yörenç, önceki gece 48’inci yaş gününü kutladı.

- Kameraların devreye girmesiyle iyice hareketlenen gecede, diğer mekanlarda oturanlar da ne olup bittiğini anlamaya çalışırken, özellikle Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ’u görenler kendinden geçti.

FLÖRTE Mi BAŞLADILAR?

Mekan çıkışı, Beren Saat’le aralarında çıkan aşk söylentileri hatırlatılınca kızan Kıvanç Tatlıtuğ, “Bu tarz sorular canımı sıkıyor. Başka sorunuz yok mu?” dedi. Ama ikilinin gece boyunca samimi bir şekilde sohbet etmesi gözlerden kaçmadı. Sevgilisi Levent Semerci’den ayrılan Beren Saat’in İdil Fırat’la ilişkisini noktalayan Tatlıtuğ ile yakınlaştığı konuşuluyor.

BEREN’E ARAP HAYRAN iLGiSi

Partiye sonradan katılan Tatlıtuğ’un mekana girmesiyle Beren Saat’le kucaklaşması bir oldu. Bu sırada yoldan geçen bir grup Arap turist, Saat’i fark edip çığlık çığlığa oyuncunun çevresini sardı. Turistler, oyuncuyla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

‘Aşk-ı Memnu’, ‘Dudaktan Kalbe’, ‘Yaprak Dökümü’ ve ‘Menekşe ile Halil’ dizilerini Melek Gençoğlu’yla yazan senarist Ece Yörenç, 48’inci yaş gününü Beyoğlu Ece Bar’da kutladı. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Fırat Çelik, Zafer Algöz, Zerrin Tekindor, Ali Sunal ve Gökçe Bahadır’ın aralarında bulunduğu birçok ünlü ismin katıldığı parti, sokağa taştı. Yoldan geçenler Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’le karşılaşınca kapıda kargaşa yaşandı. Sokaktan geçen bir grup Arap ise Beren Saat’i görünce çığlıklar atarak fotoğraf çektirmek için adeta yarıştı. Beren Saat’le yan yana oturup sohbet etti. Tatlıtuğ “Yurt dışına eğitim için gideceğim doğru, ama söylendiği gibi İngiltere’ye değil” dedi. Beren Saat ise Hülya Avşar’ın oyunculuğuyla ilgili söylediği güzel sözlerin kendisini sevindirdiğini söyledi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.