Tarih: 24.10.2010 13:55

'Derslik bir maç oldu'

Facebook Twitter Linked-in

 Güneş yaptığı açıklamada 'Kazanmak istiyorduk. Hafta içinde çok iyi çalıştık. Ama ilk yarıda çok tatmin edici bir oyun oynamadık. İlk yarıdaki gibi oynarsak hiç maç kazanamayız. Herkes bizi yenebilir. Ama ikinci yarıdaki gibi oynarsak, biz herkesi yenebiliriz.

Hücum ve defansı eksik olarak oynadık ilk yarıda. Rakibe karşı hamle yapmamız gerekirdi ama yapmadık. Ancak ikinci yarıda yapılması gereken her şeyi yaptık. Rakibin çıkmasına da mani olduk. Hücumda zenginlik yarattık. Derslik bir maç oldu.

Anlayış olarak bazı şeylerin değişmesi lazım futbol adına. Bugün seyircimiz de ilk yarıda olumsuzdu. Uyuyorlardı. Hatta bazen bizi yuhaladılar.Ama ikinci yarıda onlar da kendilerine geldiler. Herkes üzerine düşen katkıyı yapmak durumunda. Bunu biraz irdelememiz lazım.

Biz gereklerini yapıp çok çalışırsak sonuç gelecektir. Dediğim gibi, bugün derslik bir maçtı. Şampiyonluk yarışında çok daha zorlu maçlar oynayacağız. Belki kaybedeceğiz. Ama ben oyuncularıma en iyisini yapmalarını söylüyorum. Seyircimizin bize destek olması lazım. Bizim için skor ne olursa olsun, oyun anlayışını doğru olarak sahaya yansıtmamız gerekiyor.

Milli takım hocası Hiddink maç sonrası soyunma odasına geldi. Maça geldiği için de teşekkür ederiz. Gelmesi lazım böyle. Daha çok görüşmeliyiz. O bizim milli takımımızın hocası, ona yardımcı olmalıyız. O iyi çalıştıkça biz ona destek olmaya devam edeceğiz.' dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —