SPOR 25.10.2010 14:39:00 366 0

Ve Bursaspor patladı !

Bursaspor deplasmanda Ankaragücü'nü 5-1 yenerek puanını 23'e yükseltiyor..

Ve Bursaspor patladı !
 Bursaspor, son haftaların formda takımı Ankaragücü'nü dağıttı, bir günlüğüne devrettiği liderliği Trabzonspor'dan geri aldı. Manchester yenilgisini izlerini hiç taşımayan Timsah, kardeş takımını 5-1'lik skorla yenip koltuğunu sağlama aldı. Yeşil beyazlılar geçen sezon şampiyonluk yolunda kendisine çelme taktığı rakibine acımadı.


Spor Toto Süper Lig'de 9. hafta mücadelesinde Bursaspor, Ankaragücü'nü deplasmanda 5-1 mağlup etti.

Ertuğrul Sağlam, Ankaragücü deplasmanında normal oyun formatından değişik bir şekilde hücuma yönelik bir kadro sahaya sürdü. Batalla ve Insua'yı görevlendiren Sağlam ileride Turgay ve Sercan'a yer verdi. Ankaragücü'nde ise son antrenmanda sakatlanan Uğur Uçar ve Zewlakow, maç kadrosundan çıkarıldı.

ANKARAGÜCÜ GOLLE BAŞLADI

Maça taraftarının desteği ile hızlı başlayan Ankaragücü'nün golü bulması gecikmedi. Ani gelişen atak sağdan ceza sahasına giren Sestak bir çalımla Ivankov'dan sıyrıldı ve topu boş ağlara yolladı. Bu gol Bursaspor'un bu sezon deplasmanda yediği ilk gol oldu.

BATALLA SAHNEDE

16. dakikada ise golü Bursaspor buldu. Batalla'nın kullandığı köşe vuruşuna iyi yükselen İbrahim Öztürk, düzgün bir kafa vuruşuyla skora denge getirdi. Eşitliği yakaladıktan sonra rakip kaleye galibiyet için yüklenen Bursaspor Batalla'nın harika asistinde topu iyi kontrol eden Turgay ceza sahası önünden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Oyunu kontrol altına alan Bursaspor'un üçüncü golü bulması gecikmedi. 30. dakikada Vederson'un kullandığı serbest vuruşta iyi bir zamanla yükselen Ömer Erdoğan farkı ikiye çıkardı.

SERCAN GOLE SEVİNMEDİ

39. dakikada Vederson'un derinlenmesine pasıyla soldan içeriye giren Sercan'ın geriye doğru çıkarttığı topa bekletmeden vuran Ergiç ağları havalandırdı. İlk yarının son anlarında Bursaspor 5. golü buldu. Turgay'ın savunmanın arkasına attığı uzun pasa hareketlenen Sercan'ın aşırtma vuruşunu Özden tokatlamak istedi ancak meşin yuvarlak ağlar gitti.. Genç oyuncu golden sonra kutlama yapmayı tercih etmedi.

Timsah ilk yarıda kelimenin tam anlamıyla maçı domine etti, yeşil beyazlılar için tek olumsuz gelişme Insua'nın sakatlanarak oyundan çıkması oldu.

İkinci yarıda oyunu rölantiye alan Bursaspor, topu koşturdu ve çekinerek gittiği başkentten güle oynaya döndü.

Bursaspor bu farklı galibiyetle 23 puana yükseldi ve yenilgisiz liderliğini sürdürdü. Son iki haftayı 4'er gollü galibiyetle kapatıktan sonra şok bir yenilgi alan Ankaragücü ise 13 puanda kaldı.

Bursaspor önümüzdeki hafta Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Ankaragücü ise Eskişehirspor'a konuk olacak!


ANKARAGÜCÜ1.2.20101024163030.jpg

Özden, Muhammet Hanifi(dK. 38 Turgut), Aydın, Rajnoch, Kulukowski, Güven, Theo, Sapara(Dk. 76 Umut), Özgür, Metin(Dk. 46 Metin), Sestak

BURSASPOR

Ivankov(Dk. 60 Yavuz), M.Keçeli, Ömer(Dk. 80 Serdar), İbrahim, Vederson, Volkan, Hüseyin, Insua(Dk. 34 Ergic), Turgay, Batalla, Sercan

GOLLER
Dk. 6 Sestak(Ankaragücü), Dk. 16 İbrahim, Dk. 27 Turgay, Dk. 30 Ömer, Dk. 39 Ergic, Dk. 45+1 Sercan (Bursaspor)

SARI KART
Batalla, Volkan Şen, Mustafa Keçeli, Sestak


20.20101024170018.jpg


90.Dakika :Hakem Hüseyin Göçek maçı bitiren düdüğü çalıyor. Bursaspor deplasmanda 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 5-1 kazanarak haftayı 3 puanla kapatıyor ve puanını 23'e yükseltiyor.

7.20101024171005.jpg


90.Dakika :Ankaragücü atağında Turgut sağ kanattan çizgiye indi, ceza sahası içine girdi dar açıdan kaleye sert vurdu ama kaleci Yavuz topu çelerek taca gönderdi.

90.Dakika :Bursaspor atağında Vederson sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Özden'de kaldı.

90.Dakika :Bursaspor gole çok yaklaştı. Volkan Şen sağ kanattan topla ilerledi, ceza sahası içine yerden pasını verdi, altıpas içinde Turgay Bahadır bomboş pozisyonda sert vurdu ve top üstten auta çıktı.

90.Dakika :4. Hakem Mesut Çarık maçın sonuna 3 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

89.Dakika :Ankaragücü atağında Rajnoch ceza sahası içine doğru uzun oynadı Sestak hareketlendi ama top kaleci Yavuz'da kaldı.

88.Dakika :Ankaragücü atağında Kağan sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada İbrahim Öztürk kafayla topu kornere gönderdi.

87.Dakika :Ankaragücü atağında Umut orta alandan ileriye doğru uzun oynadı ama top doğrudan kaleci Yavuz'a geldi.

86.Dakika :Ankaragücü atağında Özgür Çek sol kanattan ceza sahası içine arapasını verdi ama savunmada İbrahim Öztürk araya girerek topu uzaklaştırdı.

85.Dakika :Bursaspor'da Batalla sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

84.Dakika :Bursaspor atağında Vederson sol kanattan ceza sahası içine bekletmeden yerden ortaladı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

83.Dakika :Bursaspor atağında Sercan ceza sahası içinde sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

82.Dakika :Ankaragücü'nde Sestak rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

81.Dakika :Ankaragücü'nde Özgür Çek sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

80.Dakika :Bursaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 4 numarayla Ömer Erdoğan Giren oyuncu 2 numarayla Serdar Aziz

79.Dakika :Bursaspor gole çok yaklaştı. Sercan sağ kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi, kaleci Özden topu altıpas içinde saha içine çeldi seken topa Turgay Bahadır altıpas önünde bomboş pozisyonda sert vurdu ve top üstten auta çıktı.

78.Dakika :Ankaragücü'nde Oyuncu Değişikliği Çıkan oyuncu 27 numarayla Sapara, Giren oyuncu 20 numarayla Umut Sözen

77.Dakika :Bursaspor atağında Sercan savunmanın arkasına atılan topla buluştu ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.

76.Dakika :Ankaragücü'nde Sapara ofsayt pozisyonunda kaldı.

2.20101024170938.jpg

75.Dakika :Bursaspor atağında Batalla sağ çaprazdan ceza sahası içine uzun oynadı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

74.Dakika :Bursaspor atağında Sercan sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Ömer Erdoğan yükseldi kafayı vurdu ve top kaleci Özden'de kaldı.

73.Dakika :Bursaspor atağında Volkan Şen sağ çaprazda ceza sahası içinde topla buluştu, rakibini geçerek kaleye sert vurdu ve kaleci Özden topu kapattığı köşeden kornere çeldi.

72.Dakika :Bursaspor atağında Sercan ceza sahası önünde içeriye arapas vermek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

71.Dakika :Ankaragücü gole çok yaklaştı. Kağan ceza sahası dışında savunmadan seken topa çok sert vurdu ve kaleci Yavuz köşeye uzanarak topu güçlükle saha içine çeldi dönen topa Sestak vurdu top üstten auta çıktı ama öncesinde hakem Sestak için ofsayt kararı verdi.

70.Dakika :Ankaragücü'nde Özgür Çek sağ kanattan korner kullandı, kale sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Ömer Erdoğan kafayla topu uzaklaştırdı.

69.Dakika :Ankaragücü'nde Sapara sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

68.Dakika :Ankaragücü atağında Turgut sağ kanattan topla ilerledi, ceza sahası içine orta yapmak istedi ama top savunmada İbrahim Öztürk'e çarparak kornere çıktı.

67.Dakika :Bursaspor 6. gole çok yaklaştı. Sercan topla beraber ceza sahası içine girdi, sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ve top az farkla üstten auta çıktı.

66.Dakika :Bursaspor'da kaleci Ivankov sakatlandığı için zorunlu olarak değiştirildi.

65.Dakika :Bursaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 27 numarayla Ivankov Giren oyuncu 1 numarayla Yavuz Özkan

64.Dakika :Ankaragücü gole çok yaklaştı. Özgür Çek sol çaprazdan kaleye sert vurdu ve kaleci Ivankov topu saha içine çeldi sonrasında Sestak dönen topa altıpas önünde sert vurdu ve top üstten auta çıktı.

63.Dakika :Bursaspor'da Vederson sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı Ömer Erdoğan yükseldi kafayı vurdu ama hakem öncesinde Ömer Erdoğan'ın rakibi Aydın'a faul yaptığına karar verdi.

62.Dakika :Bursaspor atağında Sercan savunmanın arkasına atılan topa hareketlendi ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.

61.Dakika :Bursaspor atağında Mustafa Keçeli sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

8.20101024170848.jpg

60.Dakika :Bursaspor'da kaleci Ivankov'un kasığındaki sakatlık tedavi edildi ve maç devam ediyor.

58.Dakika :Bursaspor'da kaleci Ivankov bu dakikalarda sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi.

57.Dakika :Ankaragücü atağında Sapara ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve top kaleci Ivankov'da kaldı.

56.Dakika :Bursaspor atağında Batalla ceza sahası içine yerden pasını verdi ama pas hızlı olunca top kaleci Özden'de kaldı.

55.Dakika :Ankaragücü atağında Turgut sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama top kaleci Ivankov'da kaldı.

54.Dakika :Bursaspor atağında Sercan ceza sahası içinde sağ çaprazda yerden kaleye sert vurdu ama top kaleci Özden'de kaldı.

53.Dakika :Ankaragücü atağında Özgür Çek sol kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi ama savunmada İbrahim Öztürk araya girerek topu uzaklaştırdı.

52.Dakika :Bursaspor atağında Batalla ceza sahası içine yerden pasını verdi, Sercan topla buluştu ama hakem öncesinde Sercan'ın ofsaytta olduğuna karar verdi.

51.Dakika :Ankaragücü atağında Özgür Çek sol kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi ama kimse hareketlenmeyince kaleci Ivankov çıkarak topun sahibi oldu.

50.Dakika :Bursaspor atağında Sercan sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu taca gönderdi.

49.Dakika :Bursaspor'da Vederson sol kanattan korner kullandı, ön direğe ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

48.Dakika :Bursaspor atağında Volkan Şen sol kanattan ceza sahası içine girmek istedi ama savunma ayak koyarak topu kornere gönderdi.

47.Dakika :Ankaragücü atağında Özgür Çek sol kanattan topla ilerlemek istedi ama Mustafa Keçeli'nin müdahelesinde yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

46.Dakika :Ankaragücü ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı; Çıkan oyuncu 10 numarayla Metin Akan Giren oyuncu 6 numarayla Kağan

3.20101024170752.jpg

46.Dakika :Ankaragücü hakem Hüseyin Göçek'in düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.


İLK YARI


45.Dakika :Hakem Hüseyin Göçek ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 5-1 Bursaspor'un üstünlüğüyle sona eriyor.

45.Dakika :Ankaragücü gole çok yaklaştı. Ceza sahası içinde Klukowski topla buluştu kaleye sert vurdu ve savunmada İbrahim Öztürk çizgiden topu çıkararak mutlak bir golü önledi.

6.20101024170725.jpg

45.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Bursaspor Sercan'ın attığı gol ile durumu 5-1 yapıyor.Savunmanın arkasına atılan topa Sercan hareketlendi Sercan topla buluştu kaleci Özden'in önde olduğunu görünce bekletmeden şutunu vurdu ve kaleci Özden yumrukla topu uzaklaştırmak isterken top ağlara gitti.

45.Dakika :4. Hakem Mesut Çarık ilk yarının sonuna 2 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

45.Dakika :Ankaragücü'nde Sapara sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Mustafa Keçeli kafayla topu uzaklaştırdı.

44.Dakika :Bursaspor'da Volkan Şen rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

43.Dakika :Bursaspor'da Vederson sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ve savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

42.Dakika :Bursaspor atağında Sercan sağ kanattan çizgiye indi, rakibini geçerek içeriye girmek istedi ama topu kontrol edemeyince pozisyon autla sonuçlandı.

41.Dakika :Ankaragücü atağında Sapara ceza sahası içine pasını verdi, Metin Akan hareketlendi ama kaleci Ivankov çıkarak topun sahibi oldu.

40.Dakika :Bursaspor atağında Volkan Şen ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Özden'de kaldı.

39.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Bursaspor Ergic'in attığı gol ile durumu 4-1 yapıyor.Sercan sol tarafta ceza sahası içinde çizgiye indi, altıpas önüne yerden pasını verdi ve Ergic bekletmeden şutunu vurarak topu ağlara gönderdi.

38.Dakika :Ankaragücü'nde Oyuncu Değişikliği Çıkan oyuncu 4 numarayla Muhammet Hanefi, Giren oyuncu 7 numarayla Turgut Doğan Şahin

37.Dakika :Bursaspor'da Batalla rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

36.Dakika :Bursaspor atağında Sercan sağ kanattan topla ceza sahası içine girmek istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

35.Dakika :Bursaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 7 numarayla Federico Insua Giren oyuncu 25 numarayla Ivan Ergic

34.Dakika :Bursaspor gole çok yaklaştı. Volkan Şen sol kanatta topla buluştu, hızla ceza sahası içine girdi, kaleciyle karşı karşıya şutunu vurdu ve kaleci Özden son anda topu kornere çeldi.

33.Dakika :Bursaspor'da Insua sakatlandığı için maça devam edemeyecek.

32.Dakika :Bursaspor'da Insua bu dakikalarda sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi.

31.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Bursaspor Ömer Erdoğan'ın attığı gol ile durumu 3-1 yapıyor.Vederson sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Ömer Erdoğan yükseldi kafayı vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

5.20101024170645.jpg

29.Dakika :Ankaragücü gole çok yaklaştı. Güven Varol sol kanattan ceza sahası içine girdi, yanında bekleyen Sestak'a pasını verdi, Sestak şutunu vurdu ve top ağlara gitti ama hakem öncesinde ofsayt kararı vererek golü geçersiz saydı.

28.Dakika :Bursaspor atağında Insua ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama etkisiz bir vuruş olunca top auta çıktı.

27.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Bursaspor Turgay Bahadır'ın attığı gol ile 2-1 öne geçiyor.Batalla ceza sahası içinde kafayla topu indirdi, Turgay Bahadır topla buluştu penaltı noktası üzerinden bekletmeden sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

26.Dakika :Bursaspor'da Sercan'ın tedavisi tamamlandı ve maça devam ediyor.

25.Dakika :Bursaspor atağında Batalla sağ kanattan topla ceza sahası içine girmek istedi ama savunma ayak koyarak topu kornere gönderdi.

24.Dakika :Bursaspor'da Sercan tedavisi için saha dışına alındı ve maç devam diyor.

22.Dakika :Bursaspor'da Sercan bu dakikalarda sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi.

21.Dakika :Bursaspor atağında Batalla ceza sahası içine pasını verdi ama kaleci Özden çıkarak topun sahibi oldu.

20.Dakika :Ankaragücü atağında Sapara sağ çaprazdan ceza sahası içine arapasını verdi ama savunmada Ömer araya girerek topu uzaklaştırdı.

19.Dakika :Ankaragücü atağında Özgür Çek sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

18.Dakika :Ankaragücü'nde Sapara sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Ömer kafayla topu uzaklaştırdı.

17.Dakika :Ankaragücü atağında Muhammet Hanefi sağ kanattan topla çizgiye inmek istedi ama savunma ayak koyarak topu taca gönderdi.

16.Dakika :Bursaspor atağında Sercan sağ çaprazda topla buluştu, ceza sahası içine yöneldi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.

2.20101024170606.jpg

15.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Bursaspor İbrahim Öztürk'ün attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor.Batalla sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı İbrahim Öztürk yükseldi kafayı vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

14.Dakika :Bursaspor atağında Vederson sol çaprazdan kaleye çok sert vurdu ve kaleci Özden köşeye uzanarak topu kornere çeldi.

13.Dakika :Bursaspor atağında Volkan Şen sol kanattan ceza sahası içine pasını verdi, Sercan hareketlendi ama top kaleci Özden'de kaldı.

12.Dakika :Bursaspor atağında Ömer kendi sahasından ileriye doğru uzun oynadı ama top kaleci Özden'de kaldı.

11.Dakika :Ankaragücü atağında Sapara sağ kanattan ceza sahası içine pasını verdi, Güven Varol topla buluştu, çaprazdan kaleye sert vurdu ama top yan ağlarda kaldı.

10.Dakika :Bursaspor atağında Hüseyin orta alandan ceza sahası içine doğru pasını verdi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.

9.Dakika :Bursaspor atağında Mustafa Keçeli sağ kanattan ceza sahası içine orta yapmak istedi ama top savunmaya çarparak taca çıktı.

8.Dakika :Bursaspor atağında Volkan Şen sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.

7.Dakika :Ankaragücü atağında Metin Akan sağ kanattan çalımlarla ceza sahası içine yöneldi kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

6.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Ankaragücü Sestak'ın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Özgür Çek sol kanattan savunmanın arasına pasını verdi, Sestak hareketlendi topla buluştu hızla ceza sahası içine girdi, çaprazda kaleci Ivankov'u da çalımlayarak topu ağlara gönderdi.

5.Dakika :Ankaragücü'nde Güven Varol sol kanattan ceza sahası içine uzun bir taç kullandı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

4.Dakika :Ankaragücü atağında Metin Akan sağ çaprazdan ceza sahası içine pasını verdi ama savunmada Ömer araya girerek topu uzaklaştırdı.

3.Dakika :Bursaspor atağında Insua sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

2.Dakika :Bursaspor atağında Mustafa Keçeli sağ kanattan ileriye doğru uzun oynadı ama top kaleci Özden'de kaldı.

1.Dakika :Karşılaşma Bursaspor'dan Sercan'ın vuruşuyla başlıyor.

0.Dakika :Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor 20 puanla ikinci, Ankaragücü ise 13 puanla sekizinci sırada bulunuyor.

1.20101024170521.jpg

0.Dakika :Spor Toto Super Lig 2010 - 2011 Sezonu 9. Hafta karşılaşmasında Bursaspor deplasmanda Ankaragücü'yle karşı karşıya geliyor.


Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.