Tarih: 01.01.0001 00:00 453

90-60-90 Vücut Hayal Değil

Ozon kremi Almanya’da 8.000 in üzerinde, Amerika’da ise 12.000 e yakın klinikte kullanılmaktadır. Ozon Kremi Zayıflama,bölgesel incelme, vücut sıkılaştırma, selülit giderme, doğum sonrası oluşan çatlakların giderilmesi, kırışıklı

90-60-90 Vücut Hayal Değil
 Birçok zayıflama ürünü kullandım ancak hiçbirisi etkili olamadı.Doğum sonrası aldığım kilolardan dolayı çatlaklardan dolayıda çok rahatsızdım.Amerika’daki arkadaşım ozon jeli ile bunlardan kurtulabileceğimi söylediğinde araştırdım ve o3 ozon kremi ile tanıştım. Tam 5 haftadır kullanıyorum ve sonuç harika! Şimdi hiçbir çatlak kalmadığı gibi tam 3 bedende inceldim. Gerçekten çok mutlu hissediyorum kendimi. Gebelik öncesi kıyafetlerimide giyebiliyorum artık. o3 ozon kremini kullanmaya devam ediyorum ve düzenli olarak kullanıp vücudumu formda tutacağım,arkadaşlarımı tavsiye ettiğim gibi sizlerede tavsiye ediyorum! teşekkürler o3one krem.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.