Tarih: 01.01.0001 00:00 14453

Konvoyda feci kaza !

Camdan sarkan liseli kız devrilen minibüsün altında kaldı.

Konvoyda feci kaza !
Bayrampaşa'da bir yakınını askere uğurlamak için ailesiyle konvoya katılan Fikret Yılmaz'ın kullandığı minibüs kontrolden çıkarak yan yattı. Bu sırada camdan sarkıp, bayrak sallayan 15 yaşındaki kızı Rümeysa Yılmaz, minibüsün altında kalarak yaşamını yitirdi.

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında, Yıldırım Mahallesi 50’nci Yıl Caddesi’nde meydana geldi. Fikret Yılmaz, askere giden bir yakınını uğurlamak için ailesini alarak 34 ZA 2160 plakalı minibüsle konvoya katıldı. İddiaya göre, aşırı hız yapan Yılmaz, minibüsün direksiyon hakimiyetini kaybederek, yol ortasındaki rüfüje çarptı.

Bu sırada camdan dışarıya sarkarak bayrak sallayan kızı Rümeysa Yılmaz, devrilen minibüsün altında kaldı. Etraftan yetişenler Rümeysa’yı sıkıştığı yerden çıkarmak için aracı sallayarak düz çevirdi.


KALABALIK EKİPLERİN ÇALIŞMASINI ENGELLEDİ
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Polis, kalabalığı dağıtmakta başarılı olamayınca sağlık ekipleri yaralıya müdahale etmekte zorlandı. Polisler, sağlık ekipleri Rümeysa'ya kalp masajı yaparken yakınlarının görmemesi için montlarla perde oluşturmaya çalıştı. Sağlık ekibinin tüm müdahalesine rağmen Rümeysa hayatını kaybetti. Bu sırada sinir krizi geçiren Rümeysa’nın yakınları sağlık ekibinin üzerine yürüdü. Polis, kalabalığı kontrol etmekte zorlandı. Polis, ölen kızın yakınları ve meraklıları olay yerinden uzaklaştıramayınca emniyet şeridini kalabalığın arkasından çekti. Yaklaşık 1 saat boyunca yaşanan kargaşalık, cesedin Eyüp Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’na götürülmesiyle son buldu.

Fikret Yılmaz da ifadesi için gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.
 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.