Tarih: 01.01.0001 00:00 75684

Kıvanç'a Koç tosladı

Kıvanç Tatlıtuğ, gazetecilere poz verdiği sırada bacağına bir otomobil çarptı..

Kıvanç
Esma Sultan'da görünmez kaza! Yalıda özel bir geceye katılan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, gazetecilere poz verdiği sırada bacağına bir otomobil çarptı. Ünlü oyuncunun kaputuna vurarak tepki gösterdiği arabanın içinden Rahmi Koç çıktı

Önceki gece Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşen bir ödül törenine katılan Kıvanç Tatlıtuğ, gecenin başında küçük bir kaza geçirdi. Girişte gazetecilere poz veren Tatlıtuğ'un dizine, içeriye giren bir otomobil çarptı. Canı yanan ünlü yıldız, bir hayli sinirlenerek otomobilin kaputuna vurdu. 'Hop! Ne oluyor?' diye bağıran Tatlıtuğ, otomobilin içinde ünlü işadamı Rahmi Koç'un olduğundan habersizdi. Otomobilin ön koltuğunda oturan Koç, Tatlıtuğ'un tepkisine kayıtsız kaldı. Bu küçük kazanın ardından ünlü yıldız partiye geçerken, arkasından da Rahmi Koç'un otomobili bahçeye girdi.

Daha sonra olayla ilgili konuşan Tatlıtuğ, 'Ne olduğunu anlamadım. Poz verirken araba bana dokundu. Dizim acıyınca biraz tepki gösterdim ama abartılı değildi. Arabanın Rahmi Koç'a ait olduğunu, içinde de kendisinin olduğunu bilmiyordum. Yürüyemiyorum, hastaneye gitmeliyim' diyerek espri yaptı. 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.