Tarih: 01.01.0001 00:00 8451

Öcalan haberleri Gülen'i rahatsız etti !

Hüseyin Gülerce'nin haberi üzerine Gülen'in avukatı açıklama yaptı.

Öcalan haberleri Gülen
Hüseyin Gülerce'nin, Öcalan'ın avukatlarıyla yaptığı görüşmeye ilişkin haberler üzerine Fethullah Gülen'in avukatından açıklama geldi: 'Gülen'in temsilcisi ya da sözcüsü bulunmamaktadır.'

GÜLEN ŞİDDETİN KARŞISINDA
Fethullah Gülen’in avukatı Orhan Erdemli, müvekkili adına yaptığı açıklamada, “Sayın Gülen ‘yaratılan’ı, ‘Yaradan’dan dolayı sevmekte ve ‘insanların bir tarağın dişleri gibi eşit olduğu’na inanmaktadır. Yani müvekkilimin düşünce ve faaliyetleri onun inanç dünyasından neşet etmektedir” dedi. Bu inanç sisteminin dönemsel ve taktiksel olmadığını söyleyen Erdemli, Gülen’in hayatı boyunca şiddetin ve kaba kuvvetin karşısında durduğunu ifade etti.

ÖCALAN HABERLERİNDEN RAHATSIZ
Basında yer alan “Öcalan, avukatları aracılığıyla Gülen cemaatine işbirliği teklif etti”, “PKK-Cemaat yakınlaşması” gibi haberlerin Gülen aleyhinde kamuoyu oluşturmaya yönelik olduğunu öne süren Avukat Erdemli, “Sayın Gülen eserlerinde, anarşi hislerinin ilahi ufuklu iyi bir terbiye ile zapt u rapt altına alınabileceğini anlatmaktadır” dedi. 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.