GÜNCEL 17.12.2010 11:32:00 428 0

2011'de burcunuz neler getiriyor?

Dünyanın en popüler astrologlarından biri olan Amerikalı Susan Miller, burçların 2011 tahminlerini yaptı

2011
Milliyet gazetesinin Cadde ekinden Çağdaş Ertuna'nın, 'Ben Susan Miller'ın yalancısıyım' başlıklı yazısı şöyle:

Tempo dergisi, astroloji yazarı Susan Miller’ı İstanbul’a getirdi. Susan, İstanbul’a doyamadı, seyahatini uzatacağını açıkladı. Bu arada kardeş dergi Hello! ile birlikte bir organizasyon da yapıldı.

İpek Kıramer ve Ezgi Kıramer’in yanındaki sandalyeye ilişiyorum. Susan Miller resimlerdekine pek benzemiyor. Tipik bir Amerikalı, konuşmanın ortasında rahat etmek için ayakkabılarını çıkarıp atıyor. İngilizcesini anlamamız için o kadar yavaş konuşuyor ki, sürekli 'Hadisene' diyesiniz geliyor. Feryal Gülman’dan Leyla Alaton’a, Çiğdem Kayalı’dan Tuğba Coşkun’a renkli bir izleyici topluluğu var.

Susan Miller konuşmasına başlıyor. Astrology Zone, yarın internette 15'inci yılını kutlayacakmış. Astroloji eğitimine annesi sayesinde 14 yaşındayken başlamış. 12 yıl eğitim almış. Astroloji için felsefe, din ve iletişim alanlarını da çok iyi bilmek gerekiyormuş.
‘Wikileaks’in sorumlusu Merkür’

Önce gezegenlerle başlıyor. Merkür’ün kötü bir etkisi olduğuna dair bir kulak dolgunluğum var. Susan Miller’a göre Wikileaks’in sorumlusu da Merkür. Merkür bilgi akışını sağlıyormuş. Merkür’ün değişimi bilginin yanlış insanlara iletilmesine neden olmuş. 'Bu çok zarar verici bir şey' diyor Susan Miller.
Merkür tamam da Neptün, Pluton vs., ne işe yarıyor hiçbir fikrim yok. Meğer Pluton para sisteminden sorumluymuş. 2008’deki büyük ekonomik krizden de hep Pluton suçluymuş.

Jüpiter bizi şımartan, hediyelere boğan gezegenmiş. Bu sene Balıklar, Koçlar ve Boğalar şanslıymış. Uranüs sürprizlerin gezegeniymiş. Bu yıl en çok Koçlar’ı etkileyecekmiş. Kaos, bağımsızlık, ani ipleri koparma gibi etkileri olacakmış. Bir Koç burcu insanı olarak sanırım bu dedikleri bende oldu bile. Neptün yaratıcılık, ilham ve hayal gücünü etkilermiş. Pluton, Uranüs ve Neptün daha önce 1998’de bir araya gelip internetin halka inmesini sağlamışlar. Gerçi Susan Miller 'İnterneti seviyoruz ama ilişkileri kötü etkiliyor' diyenlerden. Şimdi de bu üç gezegen ilişkileri etkileyecekmiş. Hadi gözümüz aydın, 2011 daha iyi bir yıl olacakmış!
Her burca özel yorum

Bu girizgahtan sonra Susan Miller, tek tek burçları anlatmaya başlıyor.

'Koçlar elini kaldırsın' diyor, İpek Kıramer, Yasemin Taciroğlu ve ben elimizi kaldırıyoruz. Doğum günlerimizi soruyor. Sonra da müjdeyi veriyor, 'Bu yıl, Koçlar’ın 1999'dan beri en iyi yılı olacak.' Jüpiter’in etkisiyle daha enerjik ve optimist olacakmışız. Yaşasın, yurt dışına çok seyahat varmış. Çok önemli kararlar verecekmişiz. Bekarlar ilk altı ayda bol bol dışarı çıkıp hayatının aşkıyla tanışabilirmiş. Kariyer için en iyi ay ocakmış. 21 Aralık’taki tutulmada araba bozulması gibi mekanik problemlere ve yanlış iletişimden kaynaklanacak sorunlara dikkat etmek gerekiyormuş.

Yılın ikinci yarısında Boğalar da aynı şeyleri yaşayacak. Özellikle Kasım’dan itibaren tam sekiz ay aşk için yeni bir dönem başlıyor. Ofiste ve evde çok çalışmak gerekiyor. O yüzden evde yardımcı olması lazım. 'Evde ya da işteki yardımcı her an gidebilir, hep bir B planınız olsun' diyor. Kariyer için en iyi ay şubat.

Bu arada yükselen burç çok önemli. Biriyle tanışınca gördüğünüz özellikler yükselen burcu anlatıyormuş. Üstelik meslek seçimini de yükselen burç etkiliyormuş. Örneğin yükselen burcunuz İkizlerse, kesinlikle konuşma ya da yazmayla ilgili bir meslek seçmeliymişsiniz. Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız doğum saatinizi öğrenerek internetten hemen bakabilirsiniz.

İkizler’in hayatında büyük değişiklikler olacak. 21 Aralık’ta ilişkilerinin ne kadar güçlü olduğunu anlayacaklar. Hep istediğiniz bir şey nihayet olacak.

Yengeçler en zorunu atlatmış. Ev ve aile ile ilgili bazı sorumlulukları var. 

Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.