GÜNCEL 18.04.2023 10:52:00 275 0

Ata İttifakı'nın Vekil Adayları Tanıtıldı

Ata İttifakı'nın Marmara Bölgesi milletvekili adaylarının tanıtım toplantısında ittifakın Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sinan Oğan ile Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ konuşma yaptı.

Ata İttifakı

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Dr. Sinan Oğan, Zafer Partisi Genel Bakanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Zafer Partisi yöneticileri ve Marmara Bölgesi Milletvekili adaylarının katıldığı etkinlikte Ata İttifakı Marmara Bölgesi Milletvekili Adayları tanıtıldı.

Ata İttifakı'nın Marmara Bölgesi milletvekili adaylarının tanıtım toplantısında ittifakın Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sinan Oğan ile Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ konuşma yaptı.

Prof. Dr. Ümit Özdağ, Türkiye'nin ayağındaki prangalardan kurtulacağını belirterek, "Türk kadınları sokaklarda korkusuzca yürüyebilecekler. Ülkemizde mülteci istemiyoruz. Burası göçmenistan değil. Burası Türkiye ve Türkiye olarak kalacak" dedi.

“FETÖ önünde onlar diz çöksün biz çökmeyeceğiz" diyen Özdağ, "Onlar HDP’ye taviz versinler biz vermeyeceğiz. Diğerleri HÜDA PAR’la çıksınlar Diyarbakır’da ortak miting yapsınlar, biz yapmayacağız. Atatürk’ün Altı Ok’u da Türkeş’in Dokuz Işık’ı da ATA İttifakı’nda bir araya gelmiştir. Türk milliyetçiliği, Atatürkçülük, ATA İttifakı’ndan başka hiçbir yerde temsil edilmemektedir. Büyük bir kuşatma altındayız. HDP’yi, HÜDA PAR’ı normalleştirenler onların siyaset yapmasını teşvik edenler, önlerini açanlar, Ata İttifakı’nı ve Zafer Partisi’ni dışlamanın ve yok etmenin mücadelesini veriyorlar. Vermiş olduğumuz mücadele milli bir mücadele. Biz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşlarının kararlılığıyla arkamızda onun vermiş olduğu büyük mücadelenin kutsallığını hissederek 14 Mayıs’a kadar ve ondan sonra sokak sokak, cadde cadde, meydan meydan dolaşacağız" diye konuştu. 

OĞAN: ÇAMUR SEVİYESİNE ASLA İNMEYECEĞİZ

Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sinan Oğan ise, "Televizyonlar bizleri yok saymaya devam etsinler. İttifaklar kendi aralarında paylaştıklarını sansınlar. Biz bu memlekette karşı değil biz bu memleketin sahibi olduğumuzu göstereceğiz. Türk siyasi yelpazesine beraber bakalım Türkiye’de 4 ana yelpaze görürüz şimdi bize iki yelpaze göstermeye çalışıyorlar. Bizi izleyen ve bu durumdan haberdar olmayanlar için söylüyorum. Sol Parti Genel Başkanı diyor ki yüzde 50’yi aşacağım. Kimin oyuyla HDP’nin oyuyla mı? Cumhur İttifakı da biz de yüzde 50’yi aşacağız kimin oyuyla HÜDA PAR’ın az buçuk oyuyla mı? Başka Türk milliyetçilerinin oyuyla, onlar diyor ki biz sizin milliyetçiliğinizi ayaklar altına aldık gelin bizi seçin. Ama bizler onların çamur seviyesine asla inmeyeceğiz" diye konuştu.


12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Erdoğan: Kredi notu artırılan tek ülke olduk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.