Aybüke Albere Harap İle Yaza Hızlı Girdi

HABER /ZEYNEP ÇAĞLAR/ ADOM AJANS –Genç sanatçı Aybüke Albere, müzikteki çıkışıyla adından sıkça söz ettirirken, sahne ve tiyatro deneyimiyle de dikkat çekiyor.

MAGAZİN 9.05.2025 08:11:00 0
Aybüke Albere Harap İle Yaza Hızlı Girdi
Haberi Sesli Oku

Aybüke Albere Harap İle Yaza Hızlı Girdi
HABER /ZEYNEP ÇAĞLAR/ ADOM AJANS –Genç sanatçı Aybüke Albere, müzikteki çıkışıyla adından sıkça söz ettirirken, sahne ve tiyatro deneyimiyle de dikkat çekiyor. Yaz boyunca Ege kıyılarında konserler verecek olan Albere, tiyatro sahnesinde yaşadıklarını da içtenlikle anlattı.

MÜZİKTE YÜKSELİŞTE

Son dönemde çıkardığı Harap adlı şarkısıyla dinleyiciden tam not alan Aybüke Albere, müzik kariyerinde emin adımlarla ilerliyor. Ritmiyle, sözleriyle kısa sürede geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan Harap, sanatçının sahne performansına da hareket kattı. İstanbul’un farklı sahnelerinde aralıksız konser veren Albere, bu yaz Ege sahillerinde müzikseverlerle buluşacağını söyledi.

TİYATRO SAHNESİ HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ

Müzikteki başarısının yanında tiyatroya olan ilgisiyle de bilinen Albere, Okan Bayülgen’in sahneye koyduğu ve başrolünde yer aldığı Harem Kabare oyununda iki yıl boyunca rol aldı. Daha önce hiç tiyatro sahnesine çıkmamış olan sanatçı, Bayülgen’in yönlendirmesiyle oyunculuk dünyasına adım attı. “Sahne küçüktü ama bana büyük bir dünya açtı. Disiplini, role girmeyi, tiyatronun ritmini orada öğrendim” diyen Albere, yaşadığı zorlukları da gülerek anlattı. “Arada azar da işittim, Okan Hoca’nın tiyatro dayağını yedim diyebilirim” diyerek samimi bir itirafta bulundu.

SADECE SESİYLE DEĞİL DURUŞUYLA DA GÜNDEMDE

Ünlü dergilerden Esquire’a verdiği röportajda dikkat çeken pozlar veren Albere, sadece sesiyle değil güzelliği ve duruşuyla da öne çıkıyor. Furkan Irmak’ın objektifine verdiği iddialı karelerle sosyal medyada da konuşulan sanatçı, müzikte olduğu kadar sahnede sergilediği duruşla da hayranlarından övgü topluyor.

EGE SAHİLLERİNDE ŞARKI SÖYLEYECEĞİM

Yoğun konser temposuyla yaz aylarını dolu dolu geçireceğini dile getiren Aybüke Albere, “Sahneler çoğaldı, tempom arttı. Bu yaz Ege’nin birçok noktasında sahne alacağım. Şarkılarımı dinleyicilerle yüz yüze söylemek bana çok iyi geliyor” dedi. Hem üretkenliği hem enerjisiyle yaz aylarının en çok konuşulan isimlerinden biri olacağa benziyor.


 

Başkan Çalık, İkinci Kez Hastaneye Sevk Edildi

Davutoğlu: “Selimiye Camii, Mescid-i Aksa’nın Devamıdır”

CHP’li Belediyeler Saraçhane’de Birlik Mesajı Verdi

Bakan Yardımcısı Yılmaz'la Vali Sezer Öğrencilerle Buluştu

Bekir Bozdağ Yeniden TBMM Başkanvekili Oldu

Büyükçekmece'de Yeni Başkan Vekili Ahmet Şahin Seçildi

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, UKRAYNA DEVLET BAŞKANI ZELENSKİY İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTI"

İBB Yolsuzluk Soruşturmasında Beşinci Dalga’ Da Gözaltı

Sizden Korkan Sizden Namerttir

Av. Bülbüllü, Yolsuzluk İddialarıyla Adaletin Karşısında

TRT Milyarları Nereye Harcadı Halk Bilmek İstiyor

Rtük'ün Yeni Üyeleri Mecliste Belirlendi

MSB'den Sert Yanıt Geldi

İmamoğlu'ndan Yol Arkadaşlarına Destek Mesajı

Silivri'de Büyük Demokrasi Buluşması İçin Çağrı


35 Yıl Süren Silah Arkadaşlığı

Başkan Çalık, İkinci Kez Hastaneye Sevk Edildi

Alanya FTK’ya Anlamlı Komutan Ziyareti

Samsun’dan Alanya’ya Sanat Köprüsü

Bölgesel Savaş Petrol Fiyatlarını Neden Yükseltti..?

İran’dan Doğal Gaz Sevkiyatı Varmı?

307 Gözaltı, 181 Tutuklama

“Dümenci” Sevenleriyle Buluştu

Davutoğlu: “Selimiye Camii, Mescid-i Aksa’nın Devamıdır”

KKKA Virüsüne Karşı Dikkatli Olun Uyarısı

Yerlikaya, Uyarıyor..!

Vali Yardımcısı Beypınar'a Hüzünlü Veda

Kurtulmuş'tan NATO Zirvesinde Gazze Tepkisi

Emniyet Uyuşturucuya Geçit Vermiyor…

Özdağ, Sürecin En Zor Anlarında Yanımdaydı

Erdoğan, Fatih Projesiyle Dünya Lideriyiz

Benzin ve Motorine Yeni Zam Ne zaman geliyor

Vali ve Müdürden Ortak Sevinç…

64 Bin Öğrenciye Hem Eğitim Hem Hediye

Sağlık Turizminde Rekor Artış…

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.