Tarih: 26.07.2023 12:52 219

AYKOME TEMSİLCİLERİYLE OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI GERÇEKLEŞTİ

AYKOME TEMSİLCİLERİYLE OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI GERÇEKLEŞTİ

AYKOME TEMSİLCİLERİYLE OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI GERÇEKLEŞTİ

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 25 Haziran 2023 Pazar günü kent genelinde yaşanan su kesintisi nedeniyle olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Canalp’in başkanlık ettiği toplantıda belediye birim müdürleri ve bazı kurum temsilcileri hazır bulundu. Halkın en temel ihtiyacı olan su ihtiyacının karşılanmasında gerekli önlemlerin alınması için talimat veren Vali ve Belediye Başkan Vekili Canalp, Batmanlılara su temini için kesintilerin minimum seviyeye getirilmesine yönelik "Halkımız için ne gerekiyorsa yapılsın" talimatı verdi.

Belediye Meclis Salonu’ndaki toplantıda kısa adı AYKOME olan Altyapı ve Koordinasyon Merkezi’nde altyapı ve üstyapı çalışmalarında; Batman Belediyesi, İl Özel İdaresi, Türk Telekom, DEDAŞ ve SİBADAŞ çalışmalarında kurumlar arası iletişim ve yürütülen faaliyetlerin sağlıklı bir şekilde hayata geçirilmesi için ek tedbirlerin alınması gündeme geldi.

460 bin nüfusa sahip Batman’ın içme suyunun 42 kuyudan temin edildiğini ifade eden Belediye Su ve Kanalizasyon (BASKİ) Müdürlüğü, hafta sonu yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle Vali Canalp’e brifing sundu.

Olağanüstü toplantıda alınan kararlar ise şu şekilde sıralandı;

  • Bu içerik 678 defa okundu

Batman,Batman Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.