Bağcılar’da Sürpriz Buluşma

HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağcılar Belediyesi’ne yaptığı ziyarette Başkan Yasin Yıldız’a başarılar diledi. Başkan Yıldız, “Hizmet bayrağını daha yukarılara taşıyacağım” dedi.

GÜNCEL 20.04.2025 11:43:00 0
Bağcılar’da Sürpriz Buluşma
Haberi Sesli Oku

Bağcılar’da Sürpriz Buluşma

 

HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağcılar Belediyesi’ne yaptığı ziyarette Başkan Yasin Yıldız’a başarılar diledi. Başkan Yıldız, “Hizmet bayrağını daha yukarılara taşıyacağım” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin açılışının ardından Bağcılar Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında belediye binası önünde toplanan vatandaşlar, Erdoğan’ı büyük bir coşku ve sevgiyle karşıladı. Erdoğan da kalabalığı selamlayarak belediye binasına giriş yaptı.

 

Başkan Yasin Yıldız’a Tebrik Ve Destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, üç ay önce göreve gelen Bağcılar Belediye Başkanı Yasin Yıldız’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Valisi Davut Gül ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir de yer aldı. Başkan Yasin Yıldız’a eşi Esra Yıldız eşlik etti.

 

Başkan Yıldız: Halkımız İçin Var Gücümle Çalışacağım

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Yıldız, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a nazik ziyareti için teşekkür etti. “Sizin liderliğinizde çıktığımız bu hizmet yolculuğunda gece gündüz demeden çalışıyoruz. Hizmet bayrağını daha yükseğe taşımaya kararlıyım. Bağcılar halkının yaşam kalitesini artırmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

 

Yeni Projeler Masada

Başkan Yıldız, eğitim, spor, sosyal hizmetler ve kentsel dönüşüm gibi birçok alanda planladığı projeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sundu. Ziyaretin sonunda karşılıklı hediye takdimleri yapıldı.

 

 

 

Siyasette Hizmet Üretiyoruz

Bu Ülkeyi Sırtlayanlar İflasa Sürükleniyor

Gazze İçin Ortak Çaba

İrademize Sahip Çıkıyoruz

Daha Da Güçleniyor

İstanbul’da Kentsel Dönüşüme Hızlanıyor

Ak Parti’de Şok Gelişme! Ömer Çolak Neden Görevden Alındı?

Beyaz Saray'da Kadro Değişikliği

CHP'li Bulut'tan Tepki

Kulislerde Fırtına

Vali Sezer'den 1 Mayıs Kutlaması

Şile’den Ümraniye’ye Dayanışma Ziyareti

Başalan, Yerel Yönetimler Buluşmasında Yeni Ufuklar…

Büyükelçi'den Konya'ya ziyaret

Soylu'dan Özel'e 'İngiliz Özgür' paylaşımı!


Şehit Ailesine Anneler Günü Ziyareti

Vali Sezer; "Annelerimizin Kıymeti Her Zaman Bilinmelidir"

Anneler Güçlüyse Türkiye de Güçlüdür

Ferdi Altın’dan Anneler Günü Mesajı

Erol’dan Anneler Günü Mesajı

Yerel Basın Birliği’nden Anneler Günü Mesajı

Muharrem Yıldız’dan Anneler Günü Mesajı

Aksu’dan Anlamlı Anneler Günü Mesajı

Türkgenç’ten Anneler Günü Mesajı

Orhan Tıraşoğlu’ndan Anneler Günü Mesajı

İKAP Başkanı Anneler Günü Mesajını Yayınladı

Anne Oldu, Şampiyonluğu da Bırakmadı

Avcılar’da Tarihi Karar

İstanbul Gece Yarısı Sallandı

Sıcak Atışma Devam Ediyor

Dublörü Alanya Tapu’da

ABD Ordusunda Cinsiyet Kararı Tepki Çekti

Sahte Kimlikle 23 Milyonluk Vurgun

Rümeysa Öztürk Serbest

Siyasette Hizmet Üretiyoruz

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.