Tarih: 28.09.2023 15:12 136

Başkan Çelik’ten Rektör Turabi’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Çelik’ten Rektör Turabi’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Çelik’ten Rektör Turabi’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluru ile Amasya üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi’yi ziyaret eden Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, kendisine yeni görevinde başarı diledi. Başkan Çelik’e ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şahin eşlik etti.

 

‘ÜNİVERSİTEMİZ, KADİM KENTİMİZİN MARKA DEĞERLERİNİN BAŞINDA GELİYOR’

Amasya Üniversitesi’nin, köklü geçmişiyle hem bölgenin, hem de Türkiye’nin kaliteli eğitim kurumlarından birisi olduğunu belirten Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik açıklamasında şunları kaydetti;

“Üniversitemiz, kadim kentimizin marka değerlerinin başında geliyor. Bizler de yerel yöneticiler olarak bu değere sahip çıkmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Üniversitemizin Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi rektörlüğünde başarılı çalışmalara imza atacağından şüphemiz yok. O açıdan hem Sayın Rektörümüze, hem akademik kadrosuna, hem de öğrencilerimize başarılı bir eğitim öğretim dönemi diliyorum. Sayın rektörümüze de yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren rektör Turabi, Amasya’nın her şeyin en iyisini hak ettiğini ve tüm gayretlerinin bu yönde olduğunu belirtti.


Amasya,Amasya Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.