Tarih: 30.09.2023 00:18 84

BAŞKAN DEMİR, DURSUN AKÇAM, ARDAHAN VE ÜLKEMİZ KONULU FORUMA KATILDI

Belediye Başkanımız Faruk Demir, “Sonsuzluğa Göçüşünün 20. Yılında Dursun Akçam, Ardahan ve Ülkemiz” konulu foruma katıldı.

BAŞKAN DEMİR, DURSUN AKÇAM, ARDAHAN VE ÜLKEMİZ KONULU FORUMA KATILDI

Dursun Akçam Kültür Evi’nde düzenlenen forumda, Başkanımız Faruk Demir, “Dursun Akçam’ın Mücadeleci Kimliği Işığında Yöremizin Ekonomik ve Kültürel Sorunları” başlıklı konferans verdi.

Başkan Demir, Ardahan’ın temel ekonomik ve kültürel sorunlarına yönelme adına büyük çaba harcadıklarını, şehrin her anlamda kalkınması, gelişmesi ve kültürel değerin yaşatılması noktasında yer geçen gün yeni proje geliştirdiklerini söyledi.

Başkanımız ayrıca, şehrimizin gelişmesine katkı sağlayacak olan tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi, sektörün daha fazla gelir elde etmesine katkı sağlayacak çalışmalar, Doğu Ekspresi Treninin Ardahan’a ulaştırılması için nelerin yapılabileceğini forum katılımcılarıyla paylaştı.

Foruma, Başkanımız Faruk Demir, CHP İl Başkanı Yalçın Taştan, Dursun Akçam ve fikirlerine değer veren sanatçılar, siyasetçiler, akademisyenler, düşünürler, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı.


Ardahan,Ardahan Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.