Tarih: 08.07.2023 23:02 239

BAŞKAN DEMİR, HANAK VE GÖLE’DEKİ FESTİVALLERE KATILDI

Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir, Hanak’ta bu yıl 3’üncüsü yapılan Âşık Mazlumi Anma Şenlikleri ile 22. düzenlenen Göle Kültür ve Kaşar Festivaline katıldı. Festival alanlarında vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkanımız Demir, son olarak Yiği

BAŞKAN DEMİR, HANAK VE GÖLE’DEKİ FESTİVALLERE KATILDI

BAŞKAN DEMİR, VATANDAŞLARIN YAKIN İLGİSİYLE KARŞILAŞTI

Hanaklı Âşık Mazlumi anısına 3. düzenlenen Anma Şenliklerine Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya, Belediye Başkanımız Faruk Demir, CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Damal Belediye Başkanı Ergin Önal, CHP Ardahan İl Başkanı Yalçın Taştan, CHP Merkez İlçe Başkanı Sinan Onay, STK Başkanları ve vatandaşlar katıldı. Başkanımız Faruk Demir, konuşmacı olarak çıktığı kürsüde günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Hanaklı olarak, Âşık Mazlumi’nin önemine değinen Başkanımız Demir, Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya’ya ve diğer katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını bitirdi. Vatandaşların yakın ilgiyle karşılaşan Belediye Başkanımız Faruk Demir, bir diğer festivale katılmak üzere Göle’ye geçti.

BAŞKAN DEMİR, VALİ HÜSEYİN ÖNER VE MİLLETVEKİLİ İNCESU 3 TONLUK DEV KAŞAR PEYNİRİNİ KESTİ

Kaşarıyla Meşhur Göle’de geleneksel hale gelen ve bu sene 22’ncisi gerçekleştirilen Kültür ve Kaşar Festivaline Ardahan Valisi Hüseyin Öner ve CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu’yla beraber katılan Belediye Başkanımız Faruk Demir, burada 3 tonluk dev kaşar peyniri kesiminin ardından Göle’nin Yiğitkonağı (Türkeşen) köyün’deki Halk Kütüphanesinin açılış töreninde kurdele kesti.


Ardahan,Ardahan Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.