Tarih: 01.10.2023 07:36 133

Başkanımız Vedat ÖZTÜRK İtfaiye Haftası nı kutladı

Başkanımız Vedat ÖZTÜRK İtfaiye Haftası nı kutladı

Başkanımız Vedat ÖZTÜRK İtfaiye Haftası nı kutladı

Meslekleri gereği karşılaştıkları birçok tehlikeye rağmen, kuruluş amacını karşılıksız yardım anlayışından alan itfaiye teşkilatına görevlerinde başarılar DİLERİM.

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK, İtfaiye Haftası münasebetiyle İtfaiye Amirliğine bağlı personellerimizin İtfaiye Haftası’ nı İtfaiye Amirliği’nde kutlandı.

 Meslekleri gereği karşılaştıkları birçok tehlikeye rağmen, kuruluş amacını karşılıksız yardım anlayışından alan itfaiye teşkilatına görevlerinde başarılar dileyen Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK; ‘’ 24 saat halkın emrinde olan İtfaiye çalışanlarımız büyük ve önemli bir görevi yerine getirmektedir. İtfaiye çalışanlarımız, insanımız ve tüm canlıları, başta yangın felaketi olmak üzere, deprem, sel gibi birçok doğal afete karşı koruyup onlara siper olmaktadır. Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda, mesai kavramı gözetmeksizin çalışan itfaiye personelimiz başta olmak üzere; görevlerini yürüten, bu zorlu mücadelelerinde büyük bir özveri örneği göstererek cesaret ve onuruyla görevlerini yerine getiren itfaiye teşkilatımızın haftalarını kutluyoru ‘’ ifadelerini kullandı.


Zonguldak,Gökçebey Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.