Tarih: 22.07.2023 18:16

BAŞMAKÇI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’E ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Vefat eden rahmetli Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü’nün yerine Belediye Meclis üyelerinden seçilen, Melahat Berber ve beraberindeki heyet, Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretde Başmakçı Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Kök ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Abdurrahman Tezcan’da hazır bulundular.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Başmakçı Belediye Başkanı Melahat Berber; “Ziyaretimiz sırasında, iki ilçemiz arasındaki güçlü kardeşlik bağlarını pekiştirmek için yapabileceğimiz iş birliği fırsatlarını ele aldık. Amacımız hem Başmakçı hem de Sandıklı ilçelerimizin refahı ve gelişimi için ortak projeler geliştirmek ve hayata geçirmektir.

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, nazik kabulü ve samimi hoşgörüsü ile ziyaretimizi unutulmaz kıldı. Kendisine teşekkür ederiz. İki ilçe arasındaki iş birliğinin önemi, bu tür ziyaretlerle bir kez daha vurgulanmış oldu.

Başmakçı ilçesi olarak, bölgemizin kalkınması ve gelişmesi için karşılıklı dayanışmayı ve iş birliğini her zaman önemsiyoruz. Bu tür ziyaretler, birlikte daha güçlü ve müreffeh bir geleceğe doğru ilerlememize yardımcı olacak.” İfadelerine yer verdi.

Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, bu nazik ziyaret için Başmakçı Belediye Başkanı Melahat Berber ve beraberindeki heyete ayrı ayrı teşekkür ederek, Başmakçı’da bulunan hemşehrilerimize saygı ve selamlarını gönderdiler.


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —