Tarih: 03.07.2023 13:25 139

Belediye Başkanımız Ertuğrul KARAGÖL Hacı Hasan ve Ailesini Ziyaret Etti.

Belediye Başkanımız Ertuğrul KARAGÖL Hacı Hasan ve Ailesini Ziyaret Etti.

Belediye Başkanımız Ertuğrul KARAGÖL Hacı Hasan ve Ailesini Ziyaret Etti.

Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul KARAGÖL Liselere Giriş Sistemi doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olan Tokat Erbaa Gaziosmanpaşa Ortaokulu Öğrencisi Hacı Hasan OCAK’ı ziyaret etti.

     Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul KARAGÖL Liselere Giriş Sistemi doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olan Tokat Erbaa Gaziosmanpaşa Ortaokulu Öğrencisi Hacı Hasan OCAK’ı (14)  ziyaret etti. Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul KARAGÖL lise masraflarını eğitim süreci boyunca karşılamak istediklerini söyledi.

     Erbaa ilçesinde yaşayan ve apartman görevlisi olarak çalışan Fahri OCAK (40) ile Hilal OCAK’ın (38) 3 çocuğundan biri olan Hacı Hasan OCAK, LGS kapsamında düzenlenen merkezi sınavda tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu. Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul KARAGÖL 500 tam puan alıp 0,01’lik dilime giren Hacı Hasan ve ailesini ziyaret etti Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul KARAGÖL Hacı Hasan’a cep telefonu hediye etti.

     “LİSE BOYUNCA EĞİTİM MASRAFLARINI KARŞILAMAK İSTİYORUZ”

     Eğitim masraflarını lise boyunca karşılamak istediklerini ifade eden Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul KARAGÖL “Biz duyunca mutlu olduk tabi. Türkiye 1’ncisi olması bizi gururlandırdı. Hem akademik hem sportif alanda nasıl Erbaa’da birinci olanlar, Avrupa, Dünya derecesi yapan gençlerimiz varsa LGS’de de Türkiye 1’incisi çıkarttık. Mutluyuz. Hasan tam bir Erbaalı gibi davrandı ve birinci oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz. Erbaa adına teşekkür ediyoruz. Tebrik ediyoruz. İnşallah biz bu süreçte ve bundan sonraki eğitim süreciyle alakalı yanında olacağız. Onun ne eksiği varsa nasıl bir talebi oluşursa bizler de ona destek çıkacağız. İnşallah eğitim masraflarıyla alakalı da biz onun yanında olduğumuzu ifade ettik. Kendisi de kabul ederse lise masraflarını eğitim süreci boyunca bizler sağlamak istiyoruz. Kendisine tekrar Erbaa adına teşekkür ediyorum.” dedi.

      LGS 1’ncisi Hacı Hasan Ocak ise 1 yıl boyunca kitap okuyarak, soru çözerek sınava hazırlandığını başarının disiplinli çalışmaktan geçtiğini Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul KARAGÖL’ün ziyareti sebebiyle sevinçli olduğunu söyledi.


Tokat,Erbaa Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.