Tarih: 11.11.2023 18:43 64

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu Mesleki Eğitim Değerlendirme Toplantısına Katıldı

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu Mesleki Eğitim Değerlendirme Toplantısına Katıldı

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu Mesleki Eğitim Değerlendirme Toplantısına Katıldı
Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, Mithatpaşa Ortaokulu Konferans Salonu’nda ilçemizde aldığı yatırımlarla hızla büyüyen sanayi sektörünün iş gücü ihtiyacını ortaya koymak, sanayi kuruluşlarının önümüzdeki dönemlerde ihtiyaç duyacakları iș gücünün sayısı ve nitelikleri konularında meslek liseleri ve
yüksekokulların fonksiyonunu belirlemek amacıyla gerçekleştirilen Mesleki Eğitim Değerlendirme toplantısına katıldı.
Mesleki Eğitim Değerlendirme Toplantısında, genel değerlendirmelerin yanı sıra bölgemizin parlayan yıldızı Emirdağ Organize Sanayi Bölgesindeki işletmelerin ihtiyacı olan teknisyen, tekniker gibi nitelikli elemanlar için Emirdağ Meslek Yüksekokulu, Emirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde ek bölümler açılması gibi konular istişare edildi.
Emirdağ için en iyisini yapmakla mükellef olduklarını belirten Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; “Gelişen, büyüyen ve her geçen gün adından daha çok söz ettiren Organize Sanayi Bölgemizin ihtiyacı olan nitelikli insan gücü için neler yapabiliriz, OSB’nin ihtiyacı olan iş gücüne göre eğitimde yeni yol haritalarının belirlenmesi ve firmalar ve okulların iş birliği ilçemizdeki nitelikli istihdamın artırılmasıyla ilgili verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılım sağlayanlara çok teşekkür ediyorum. Aldığımız kararların ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Mesleki Eğitim Değerlendirme toplantısına; Kaymakamımız Osman Bilici, Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetçi, Afyonkarahisar İş Kur Şube Müdürümüz Ahmet Karakaya, ATSO Genel Sekreterimiz Ali Şenol, Zafer Kalkınma Ajansı Afyonkarahisar İl Koordinatörümüz Osman Köprücüoğlu, Afyonkarahisar İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanımız Yusuf Karaca, İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mustafa Günay, Emirdağ Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa Köse, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Gürkan Emeksiz, Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi Müdürümüz Şamil Çil, Emirdağ OSB’de faaliyet gösteren ve yapımı devam eden sanayi kuruluşlarının yöneticileri, Emirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul yönetimi katıldı.

Afyonkarahisar,Emirdağ Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.