Tarih: 20.10.2023 12:24

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’dan Muhtarlarımız Onuruna Yemek

Facebook Twitter Linked-in

Mahalle muhtarlarımızla sık sık bir araya gelen Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle muhtarlarımız onuruna bir yemek programı düzenledi. Belediye birim müdürlerimizin de katıldığı yemek programında merkez mahalle muhtarımızla buluşan Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu hayata geçirdiği ve planladığı projeler hakkında bilgiler vererek muhtarlarımızın isteklerini dinledi.
Yemek programında yaptığı konuşmada hep birlikte Emirdağ için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; “Emirdağ Belediyesi olarak demokrasinin temel taşlarını oluşturan muhtarlarımızla birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalışıyoruz. Muhtarlarımıza, yaptığımız çalışmalarda bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum.” ifadelerini kullandı.
Demokrasinin yapı taşları olan muhtarlarımız ilçemize sunulan büyük hizmetler ve düzenlenen yemek organizasyonu için Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya teşekkürlerini iletti.
Program sonunda Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu muhtarlarımıza, günün anlam ve önemine ilişkin çiçek takdiminde bulundu. Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla program sona erdi.

Afyonkarahisar,Emirdağ Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —