Tarih: 31.08.2022 12:55

Beylikdüzü’nde Daha Çok Sporcu Yetişsin Beylikdüzü Daha Çok Spor Yapsın

Beylikdüzü Belediyesi 2022 Yaz Spor Okulları’nın kapanış ve madalya töreni, Kavaklı Hasan Doğan Stadyumu’nda gerçekleşti.

Beylikdüzü’nde Daha Çok Sporcu Yetişsin Beylikdüzü Daha Çok Spor Yapsın

Beylikdüzü’nde Daha Çok Sporcu Yetişsin Beylikdüzü Daha Çok Spor Yapsın

 

Beylikdüzü Belediyesi 2022 Yaz Spor Okulları’nın kapanış ve madalya töreni, Kavaklı Hasan Doğan Stadyumu’nda gerçekleşti. 4 bin 450 öğrencinin katıldığı törende madalya heyecanı yaşayan minik sporcular unutulmaz bir gün geçirdi. Öğrencileri tebrik ederek heyecanlarına ortak olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Beylikdüzü Belediyesi olarak evlatlarımızın daha sağlıklı olmaları adına çaba gösteriyoruz. Yaz Spor Okulları ile çocuklarımız kendilerini keşfetsin istiyoruz. Onlara spor yapma alışkanlığı kazandırmayı, bunun yanında fiziksel ve ruhsal yönden gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Beylikdüzü’nde daha çok sporcu yetişsin, Beylikdüzü daha çok spor yapsın, daha sağlıklı olsun istiyoruz.” dedi.

 

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, yaz ayları boyunca 4 bin 450 öğrencinin eğitim aldığı Yaz Spor Okulları’nın kapanışı görkemli bir törenle yapıldı. Kavaklı Hasan Doğan Stadyumu’nda gerçekleşen törende, 17 farklı tesiste 51 eğitmen tarafından basketboldan voleybola, çocuk zumbasından jimnastik ve masa tenisine kadar 15 farklı branşta eğitim alan sporcular renkli görüntüler oluşturdu. Madalya heyecanı yaşayan minik sporcuların unutulmaz bir gün geçirdiği kapanış törenine; Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Erol Karapınar, Beylikdüzüspor Kulüp Başkanı Metin Aydın, Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fidan Gül, meclis üyeleri ve birim müdürleri katıldı.

 

Çalık: Yarının şampiyonları sizlerin arasından çıkacak

 

Törende yaptığı konuşmada kursları başarıyla tamamlayan öğrencileri tebrik eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Yaz Spor Okullarımızın 2022 yılı dönem kapanışında birlikte olmaktan ötürü çok mutluyum. Beylikdüzü Belediyesi olarak evlatlarımızın daha sağlıklı olmaları adına çaba göstermeye devam ediyoruz. Yaz Spor Okulları ile çocuklarımız kendilerini keşfetsin istiyoruz. Onlara spor yapma alışkanlığı kazandırmayı, bunun yanında fiziksel ve ruhsal yönden gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyor ve Beylikdüzü’nde daha çok sporcu yetişsin, Beylikdüzü daha çok spor yapsın, daha sağlıklı olsun istiyoruz. Pandemi koşullarından bunalan çocuklarımız, gençlerimiz ve aileleri için spor okullarımız bir nebze nefes olsun istedik. Ama nefes olurken bir yandan da ülkemizin sporcu adaylarını da yakalamak istiyoruz. Yarının şampiyonları sizlerin arasından çıkacak. Büyük bir gayretle kursları tamamlayan öğrencilerimize, sizlere teşekkür ediyor ve hepinizi kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Çalık: Verdiğimiz sözleri ve projeleri bir bir hayata geçiriyoruz

 

30 Ağustos Zaferinin 100. yılında Koral Berkin Kutlu Spor Tesisi veYüzme Havuzunu açacaklarını müjdeleyen Başkan Çalık, “Göreve başladığım günden bu yana çocuklarımız ve gençlerimizle ilgili yaptığımız her iş beni çok mutlu etti, çok heyecanlandırdı. Tüm gençlerimiz, bütün çocuklarımız imkanlara daha fazla erişebilsin diye verdiğimiz sözleri, projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Koral Berkin Kutlu Spor Tesisi veYüzme Havuzumuzu açıyoruz. Akabinde Kavaklı Öğretmen Fedai Altun Kapalı Spor Tesisi inşaatını da hızlıca bitiriyor ve yıl sonuna kadar açıyor olacağız. Ayrıca Yakuplu'da inşaatını bitirmek üzere olduğumuz Fatih Sultan Mehmet Kültür Merkezi’ni de bu yılın sonunda açıyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Akdağmadeni Gücü Spor U15 Liginde ilk maçına çıktı

İYİ Parti'de bir istifa daha

Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı

Türkiye Bisiklet Turu'nda itiraz geldi birinci değişti!

Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmayacak

Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya

Koltuk değneklerini attı, sahneye çıktı

3 Nisan’ı yüzme şenliği ile kutladı

İzmit'teki resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu 

23 Nisan coşkusu salonlara sığmadı

İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek

SGM’lerde 23 Nisan şenliği

Bursalı muhasebeciler tepki için meydana indi

Başkan Büyükkılıç'a eğitimcilerden “teşekkür” plaketi

Patent ve Marka ücretleri güncellendi

Manisalı sporcular Ordu'da yarışacak

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak

MMG Bursa’da yeni başkan Ahmet Ercan Kızılcık

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.