Tarih: 05.04.2024 16:45

Çalık, Mazbatasını Aldı, Makamda Dua Etti… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Bu meşakkatli yolda bize destek veren ve ikinci kez Beylikdüzü’nün mazbatasını bize layık gören tüm komşularıma yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Çalık, Mazbatasını Aldı, Makamda Dua Etti… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

 

Çalık, Mazbatasını Aldı, Makamda Dua Etti… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık,  31 Mart Pazar günü gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yüzde 52.83 oy oranı ile ikinci kez Belediye Başkanlığı’na seçildi. Beylikdüzü İlçe Seçim Kurulu’nda mazbatasını alan Başkan Çalık, “Komşusuyla arasına duvarlar örmeyen ve asıl derdi komşularının ihtiyacı olan Belediyecilik aklı, Beylikdüzü aklı, tüm Türkiye’de galip geldi. Bu meşakkatli yolda bize destek veren ve ikinci kez Beylikdüzü’nün mazbatasını bize layık gören tüm komşularıma yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

31 Mart Pazar günü gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile Beylikdüzü Belediye Başkanlığı’na ikinci kez seçilen Mehmet Murat Çalık,  Beylikdüzü İlçe Seçim Kurulu’nda mazbatasını aldı. İlçe Seçim Kurulu’na eşi Zehra Çalık, yeni seçilen CHP’li meclis üyeleri, partililer ve kalabalık bir vatandaş grubuyla gelen Başkan Çalık’a belediye başkanlık mazbatası, Hakim Mehmet Emin Yılmaz tarafından takdim edildi. Başkan Çalık ile birlikte meclise girmeye hak kazanan CHP’li meclis üyelerinin de mazbataları verildi. Ardından Beylikdüzü Belediye binası bahçesinde bir tören düzenlendi. Oldukça yoğun bir katılımın gösterildiği mazbata töreninde, Başkan Çalık, seçim sürecinde gösterdikleri destekten dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti. 

 

 

“ÇALIK: BEYLİKDÜZÜ AKLI TÜM TÜRKİYE’DE GALİP GELDİ”

Törende yaptığı konuşmasında yeni dönemde adil ve sosyal belediyecilik anlayışını pekiştirerek sürdüreceklerini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Biz çalıştıkça Beylikdüzü güzelleşecek, Beylikdüzü güzelleştikçe biz daha çok çalışacağız. Komşusuyla arasına duvarlar örmeyen ve asıl derdi komşularının ihtiyacı olan Belediyecilik aklı, Beylikdüzü aklı, tüm Türkiye’de galip geldi. Bu meşakkatli yolda bize destek veren tüm komşularıma teşekkür ediyorum. Biz ne yaptıysak, neler başardıysak Beylikdüzü Aklı ile yaptık. Yolumuz çok uzun, bu memlekette yapacak çok işimiz var. İşimizi sadece ellerimizle değil, aklımızla değil, dilimizle değil, kalbimizle yapacağımızın sözünü bir kez daha kıymetli komşularımızın önünde veriyorum. Geçtiğimiz beş yılda olduğu gibi önümüzde ki beş yılda da rotamız Cumhuriyet, pusulamız Atatürk olacak. Hepinizin emeğine sağlık Bu nefes bu bedende olduğu sürece bu topraklar için bu kadim millet için çalışmaya devam edeceğim. İkinci kez Beylikdüzü’nün mazbatasını bize layık gören tüm komşularıma yürekten teşekkür ediyorum. Beylikdüzü’nde kimse kimsesiz hissetmeyecek, kimse geride kalmayacak, kimse öteki olmayacak. Özellikle çocuklar, gençler, emekliler ve kadınlar için yeni projelerimizle Beylikdüzü’nde yaşam kalitesini artıracak, çıtayı her gün bir adım öteye taşıyacağız” şeklinde konuştu.

“BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİ”

31 Mart Yerel Seçimleri’nde meclise girmeye hak kazanan CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyeleri arasında şu isimler yer aldı; Serdal Mumcu, Nuri Aslan, Erkan Erdoğan, Ali Mesut Çelik, Seyhan Topaloğlu, Aytekin Duriç, Gazi Kaya, Tuncay Demircan, İlyas Yılmaz, Asef Ateş, Gülüs Ertürk, Hayriye Nergiz Balcı, Kenan Sağır, Özge İlgüz, Ümit İmamoğlu, Ali Rıza Der, Ali Ceylan, Cemal Yalçın, Bahrican Tıraşoğlu, Nihat Akkaya ve Soner Yolal. Kontenjanlar ise; Ahmet Atilla Yılmaz, Önder Serkan Çebi, Mustafa Pinazoğlu ve Süreyya Göktaş oldu. Meclise girmeye hak kazanan Ak Parti Beylikdüzü Belediye Meclis Üyelerinin isimleri ise şu şekilde belirlendi; İzzet Neşet Yafes Bakırcı, Özden Bilgiş, Ömer Duman, Muhammed Ömer Tüncel, Mehmet Tuvalak, Tahir Abuş, Tuncay Altaylı, Dilaver Arvas, Recep Turgut, Altar Aydın, Mustafa Altuntaş ve Gökhan Şen.

Haber: Nezir KARAYÜN


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Özer; Sizler Benim İsimsiz Kahramanlarımsınız

Dünya Dans Günü’nde farklı kültürler buluştu

Balcıoğlu, Saha Çalışmalarını Denetliyor

Travmaları Aşmanın Yolları..!

Nisan ayı üretici market fiyat değişimi Aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişim

İmamoğlu'ndan Eyüpsultan Belediyesi'ne ziyaret

Gürpınar Sahili Düzenleniyor

Balıkçı Kenan’da balık fiyatları dibe vurdu

Bakan Bak Milli Bilardocuları Kutladı

Haftanın ilk gününde yurtta hava nasıl?

TBMM Enerji Alanındaki Kanun Teklifini Görüşecek

Öğretmen Hareketliliği Düzenlendi

ÇEVİÇELLE'den Sıfır Atık Ödül Töreni

Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye

Yeni döneme güçlü kadro ile başlıyor...

Manisa’da Sefo coşkusu

Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

Aşkan Arı’dan ‘Engelli Bakım Evi ve Sosyal Tesisi’ müjdesi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.