Tarih: 20.02.2024 10:44

ÇALIK; TAM YOL İLERİ, PUSULAMIZ BEYLİKDÜZÜ ( GÖRÜNTÜLÜ HABER )

Değişimin, dönüşümün ateşinin yakıldığı yerdir. Beylikdüzü tüm Türkiye’ye ilham olan projelerin çıktığı yerdir. Emin olun hem Beylikdüzü’nde hem de İstanbul’da kazanacağız” diye konuştu.

ÇALIK; TAM YOL İLERİ, PUSULAMIZ BEYLİKDÜZÜ ( GÖRÜNTÜLÜ HABER )

 

ÇALIK; TAM YOL İLERİ, PUSULAMIZ BEYLİKDÜZÜ

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı ve Başkan adayı Mehmet Murat Çalık, CHP Beylikdüzü Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katıldı. Beylikdüzü'nde tek vücut halinde hareket ederek çok sayıda icraata imza attıklarını ifade eden Başkan Çalık, “Beylikdüzü’nü rekor bir oyla kazanacağız. Beylikdüzü rekorlar kentidir. Beylikdüzü değişimin, dönüşümün başladığı yerdir. Değişimin, dönüşümün ateşinin yakıldığı yerdir. Beylikdüzü tüm Türkiye’ye ilham olan projelerin çıktığı yerdir. Emin olun hem Beylikdüzü’nde hem de İstanbul’da kazanacağız” diye konuştu.

 

CHP Beylikdüzü Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Açılışa Beylikdüzü Belediye Başkanı ve Başkan adayı Mehmet Murat Çalık’ın yanı sıra CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş, eski milletvekili Rıdvan Budak ve CHP İstanbul  İl Başkan Yardımcısı Gürbüz Erdagöz ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. 

Biz laf değil iş ürettik”

 Beylikdüzü'nde tek vücut halinde hareket ederek çok sayıda icraata imza attıklarını ifade eden Başkan Çalık, “Beylikdüzü çok sağlam temellere sahip. Biz laf değil iş ürettik. Cumhuriyet’in değerlerine ve Cumhuriyet’e sahip çıkmaya devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan, ışığından asla ayrılmayacağız. Bütün işlerimizi yaparken Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten ilham alarak yaptığımızı da bilesiniz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çok güzel bir ifadesi var: Tek ihtiyacımız olan şey çalışkan olmak. Biz çok çalışacağız, herkesten çok çalışacağız çünkü biz biliyoruz ki biz çalıştıkça Beylikdüzü güzelleşiyor. Beylikdüzü güzelleştikçe biz daha çok çalışıyoruz. Ne yaptıysak bu kentin çocukları için yaptık. Bu kentin kadınları için yaptık. Bu kentin gençleri için yaptık. Bu kentte yaşayan tüm komşularımız için yaptık” dedi.

Pusulamız Beylikdüzü"

“Bugüne kadar yaptıklarımızla bugüne nefes olduk. Yarınlara da umut olmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Çalık, “Pusulamız sadece Beylikdüzü oldu. Sadece Beylikdüzü’nün konularıyla, Beylikdüzü’nün sorunlarıyla ilgilendik. Gerçek belediyecilik  bizim işimiz. Biz hem insanlarımızın bütün sorunlarıyla ilgileniyoruz hem de geleceğe dair emin adımlar atıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Beylikdüzü'nü halledemeyeceksiniz”

 

Beylikdüzü’nün tüm Türkiye’ye örnek çalışmalara imza attığını söyleyen Başkan Çalık, “Hatırlayın mevcut Cumhurbaşkanımız havalimanında İstanbul heyetine ne dedi? ‘Bir Beylikdüzü'nü halledemediniz’ dedi. Halledemeyeceksiniz! Buna gençler izin vermeyecek. Buna kadınlar izin vermeyecek. Buna komşularımız izin vermeyecek. Ne başardıysak, ne yaptıysak, emin olun birlikte yaptık, birlikte de yapmaya devam  edeceğiz. Hep birlikte kazanacağız. Beylikdüzü'nü rekor bir oyla kazanacağız. Beylikdüzü rekorlar kentidir. Beylikdüzü değişimin, dönüşümün başladığı yerdir. Değişimin, dönüşümün ateşinin yakıldığı yerdir. Beylikdüzü tüm Türkiye'ye ilham olan projelerin çıktığı yerdir. Emin olun bundan sonra da hem Beylikdüzü'nde hem de İstanbul'da kazanacağız" ifadelerini kullandı.

 

Haber: nezir KARAYÜN


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye

Yeni döneme güçlü kadro ile başlıyor...

Manisa’da Sefo coşkusu

Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

Aşkan Arı’dan ‘Engelli Bakım Evi ve Sosyal Tesisi’ müjdesi

MASKİ’den önemli duyuru

Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik

Bursalı firmalar bu fuara odaklandı

Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor

Mehmet Özcan’a ziyaretler sürüyor

Talas altyapıda uluslararası maç

Bayramı gönüllerince kutladılar

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Akdağmadeni Gücü Spor U15 Liginde ilk maçına çıktı

İYİ Parti'de bir istifa daha

Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı

Türkiye Bisiklet Turu'nda itiraz geldi birinci değişti!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.