Tarih: 11.09.2023 18:49 145

ÇKSM’lerde Yaz Dönemi Sona Erdi

ÇKSM’lerde Yaz Dönemi Sona Erdi

ÇKSM’lerde Yaz Dönemi Sona Erdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinin yaz döneminde kurs gören binlerce öğrenci, dönemi başarıyla tamamlayıp, başarı belgesi almaya hak kazandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin 4-12 yaş çocuklar için hayata geçirdiği Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde yaz dönemi kursları sona erdi. Yaz dönemi kurslarında öğrenim gören öğrencilere kurs bitiminde öğretmenleri tarafından başarı belgeleri takdim edildi. Halk Eğitim Şube Müdürü Serap Gücüyen ve Çocuk Kültür Sanat Merkezleri Sorumlusu Eren Çakır, öğrencilere belgelerini takdim etti. Okul öncesi, matematik, İngilizce, Türkçe, resim, mental aritmetik, bale-ritmik jimnastik, satranç, gitar, keman ve halkoyunları kurslarında öğrenim gören 4-12 yaş aralığındaki binlerce öğrenci, yaz dönemi boyunca katıldıkları kursları başarı ile tamamlayıp memnuniyetlerini dile getirdiler. Miniklerin velileri, verilen hizmetler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.