Tarih: 27.10.2022 19:00

Dişiniz, Bizim İşimiz Sloganı ile Yola Çıktılar

Dalyan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Beylikdüzü Kavaklı Mahallesinde görkemli bir açılış töreni ve dualar ile hizmete açıldı.

Dişiniz, Bizim İşimiz Sloganı ile Yola Çıktılar

 

Dişiniz, Bizim İşimiz Sloganı ile Yola Çıktılar

Dalyan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Beylikdüzü Kavaklı Mahallesinde görkemli bir açılış töreni ve dualar ile hizmete açıldı.

Beylikdüzü Dalyan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açılış töreni Beylikdüzü Müftüsü Kadir Koçak’ın dualarıyla başlarken, açılış konuşmasında Yonca Yaman ve Murat Algan; öncelikle bizleri bu önemli günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz diyerek Klinik çalışmalarını anlattılar. Özel Dalyan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimizde implantoloji, çene cerrahisi, protetik diş tedavisi, çocuk diş tedavisi, estetik diş hekimliği, ortodonti, periodontoloji, endodonti alanlarında hizmetler sunarak ağız ve diş sağlığı sorunu yaşayan hastalarımıza kişisel çözümler sunarak, çağın gereksinimine uygun cihazlar ile hizmet vereceğiz. Tam bir aile ortamı içerisinde yapacağımız hizmetlerimizi Vatandaş ailesiyle birlikte gelip görebilir.

“Sağlık Turizmine Yöneleceğiz”

Son yıllarda Sağlıkta Dönüşüm Programı ile ulaştığı kaliteli sağlık hizmetinin büyümesiyle hızla gelişen sağlık turizmi potansiyeli ile Türkiye dünyada tercih edilen ülkeler sıralamasında üst sırada yer almaktadır. Türkiye’de Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri’nde verilen hizmet kalitesinin standartların üzerinde olması ve muayene, tedavi, tedavi planlama süreci, hasta, doktor ilişkileri gibi etkenler diğer ülkelere oranla tercih edilirlik oranını da arttırmaktadır. Biz de Özel Dalyan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği olarak, yurtdışından ağız ve diş sağlığı hizmeti almaya gelen misafirlerimize, en modern alt yapıyı sunmayı hedefliyoruz ve sağlık turizmine önem vereceğiz.

“İmplant’ta İddialıyız”

Günümüzde kaybedilen dişlerin fonksiyon ve estetiğinin hastaya kazandırılmasında en çok tercih edilen tedavi seçeneği haline gelen dental implantlar; titanyum materyalinden yapılan yapay diş kökleridir. Genelde ilgili bölgenin lokal anestezisi ile yapılan implant cerrahilerinde, yapılacak işlem süresi ve cerrahi tipine göre genel anestezi de tercih edilebilmektedir. Cerrahi olarak implant yerleştirilmesi sırasında tüm steril şartlar yerine getirildikten sonra uygulanacak implant sistemine göre çene kemiğinde yapılması planalanan yerlere özel diriller ile implant boşlukları hazırlanarak ve implantlar bu boşluklara yerleştirilmektedir.

Lamina Diş Bizim İşimiz”

Lamina diş dişlerin inceltilmesi yöntemi ile yapılan bir uygulamadır. Diğer diş tedavilerinde olduğu gibi dişin çekilmesine, ya da dişe farklı bir işlem uygulanmasına gerek kalmadan dişin üzerine lamina diş aparatının takılması ile yapılmaktadır. İnceltme işlemi yapılan dişin üzerine porselen bir malzeme içeren dişin takılması ile güzel sonuçlar elde edilmektedir. Bu yöntem estetik hekimlikte en sık tercih edilen uygulamalar arasındadır.

“Dolgu ve Beyazlatma”

Beyaz dolgu olarak da adlandırılan, hem arka hem de ön grup dişlerde kullanılan, estetik olduğu kadar sağlam da olan günümüz diş hekimliğinde en yaygın kullanılan dolgu materyalleri ile çalışıyoruz. Diş beyazlatma yöntemi klinik ortamında hekim tarafından uygulanabilen ev tipi diş beyazlatmaya göre daha kısa sürede sonuç veren diş beyazlatma yöntemidir. Ev tipi beyazlatmada olduğu gibi beyazlatma işlemine etki edecek diş taşları gibi olumsuzluklar ortadan kaldırılmalıdır şeklinde konuştular. Vatandaş bize www.dalyandis.com ve 05335988820 den ulaşabilir dediler.

 “Demirtaş, Gönül Rahatlığı Tedavilerimizi Yaptırabiliriz”

Beylikdüzü Belediye Başkan yardımcısı Mülayim Demirtaş, bu gün burada çok önemli bir açılış için bulunmaktayız. Her şeyin başı sağlıktır ama, diş sağlığı başka önem arz eder insan üzerinde. Dalyan Diş sağlığı kliniği bölgemize ve ilçemize hayırlı olsun. Sahipleri Yonca Yaman ve Murat Algan kardeşlerimizi yakinen tanıyoruz. Mesleklerinde çok iyi olduklarını biliyoruz. Ayrıca ilçemizin insanları oldukları için gönül rahatlığı ile gelip tedavilerimizi yaptıracağımız bir yer oldu başarılar diliyorum dedi.

“Duriç; Çağın Gereksinimine Uygun Makine Parkuru”

İstanbul eski ile genel meclis üyesi ve Beylikdüzü’nün ağabeyi İskender Duriç, Kliniğin içini gezdim olağan üstü dizayn edilmiş çok büyük bir zevkle döşenmiş. Her türlü temizlik ve hijyene önem verilmiş, çağın gereksinimine uygun makine parkuru ile donatılmış bir tesis olmuş. Bölgemizde çok ciddi bir ihtiyaç vardı bu ihtiyaca cevap verdiler. Genç kardeşlerimiz bu boşluğu doldurdular. Güler yüzlü ve sempatik tavırları ile dikkatimi çekti kendilerine başarılar diliyorum dedi.

“Günaydın; Yatırım Doğru Bir Yatırım”

Ak Parti Beylikdüzü ilçe başkanı Mustafa Günaydın, Diş sektörü çok önemli bir sektördür insanın iki tane gözü var, otuz iki tane dişi var, insanın bir tane dişi ağrısa tüm beden hasta oluyor bu nedenle diş önemli diyorum ve yatırım doğru bir yatırım. Malum Dünya zor bir süreçten geçerken, ülkemizde her geçen gün gelişmekte bu gelişime ayak uyduran ve bu zor süreçte böylesine önemli bir tesisi Beylikdüzümüze kazandıran kardeşlerimize teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum dedi.

Yonca Yaman

1978 İstanbul Üsküdar doğumlu olup, Newport Üniversity işletme fakültesi mezunu, uluslararası pazarlama üzerine yüksek lisansı bulunmakta, eğitimini Amerika da tamamlamış,15 Yıldır ağız ve diş sağlığı üzerine hizmet veren polikliniklerde direktör olarak görev yaptıktan sonra 22.10.2022 tarihinde Dalyan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğini kurdu ve yönetim kurulu başkanlığını yürütmekte.

 

Muhammed Talha Tunç

1995 Adıyaman doğumlu olup, Yeniyüzyıl üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini bitirdi. 4 yıldır Diş Hekimi olarak, farklı kuruluşlarda görev yaptıktan sonra 22.10.2022 tarihi itibari ile Dalyan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde Mesul Müdür olarak görev yapmakta.

 

Murat Algan

1994 Beylikdüzü - Gürpınar doğumlu olup, Anadolu üniversitesi Spor yönetimi ön lisans mezunu. Aynı zamanda İstanbul üniversitesi işletme fakültesi son sınıf öğrencisi. 2 yıl klinik yönetim geçmişi var. 22.10.2022 tarihi itibari ile Dalyan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğini Kurucu ortağı ve yönetim kurulu 2. Başkanı

Haber: Nezir KARAYÜN

 

 


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Yeni döneme güçlü kadro ile başlıyor...

Manisa’da Sefo coşkusu

Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

Aşkan Arı’dan ‘Engelli Bakım Evi ve Sosyal Tesisi’ müjdesi

MASKİ’den önemli duyuru

Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik

Bursalı firmalar bu fuara odaklandı

Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor

Mehmet Özcan’a ziyaretler sürüyor

Talas altyapıda uluslararası maç

Bayramı gönüllerince kutladılar

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Akdağmadeni Gücü Spor U15 Liginde ilk maçına çıktı

İYİ Parti'de bir istifa daha

Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı

Türkiye Bisiklet Turu'nda itiraz geldi birinci değişti!

Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmayacak

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.