Tarih: 24.07.2023 12:43 186

EKİPLERİMİZ İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

EKİPLERİMİZ İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

EKİPLERİMİZ İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Belediyemiz Ekipleri, il genelinde sinek ve haşere popülasyonunu kontrol altına almak amacıyla etkili ilaçlama çalışmalarını devam ediyor.

 

Belediyemiz Ekipleri Kırıkkale genelinde program dahilinde İlaçlama çalışmaları devam ediyor. Alanında uzman personel tarafından çevreye ve insan sağlığına zarar vermeden gerçekleştiriyor Belediye ekipleri Parklar, bahçeler, oyun alanları, toplu taşıma durakları ve diğer kamusal alanlar, cadde ve sokaklarda haşere popülasyonunun yoğun olduğu bölgeler olarak belirlendi. Ekipler, bu alanlarda titizlikle çalışarak sinek, sivrisinek ve diğer haşerelerin üreme alanlarını kontrol altına aldı.

 

 

Belediyemiz tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın yaz mevsimini rahat, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde geçirmeleri maksadıyla ilimiz genelinde ilaçlama çalışmaları hız kesmeden devam devam ediyor" denildi.

 

Vatandaşlar Belediyenin yaptığı ilaçlama çalışmasından dolayı teşekkür ederek Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve ekibine çalışmalarında başarılar dilediler.

 



Tarih: 24.07.2023 - Bu Haber 8 kişi tarafından okundu.


Kırıkkale,Kırıkkale Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.