Tarih: 27.10.2023 12:29 83

Elhan Yolu Sıcak Asfalt Serimi Başladı

Elhan Yolu Sıcak Asfalt Serimi Başladı

Elhan Yolu Sıcak Asfalt Serimi Başladı
Vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilmeleri için ilçe genelinde çalışmalar yürüten Emirdağ Belediyesi bu kapsamda alt yapısı yenilenen Elhan Yolunda sıcak asfalt çalışmaları başladı.
İlçe sakinlerinin yaşam kalitesi ve konforunu öncelik veren çalışmaları her alanda sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, “Emirdağımız sürekli büyüyen, gelişen bir konumda. Biz de vatandaşlarımızın isteklerine daha hızlı cevap vermek için gece gündüz çalışıyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaç duyduğu asfalt çalışmaları için ekiplerimiz ilçemizin birçok noktasında yoğun bir çalışma içerisinde. Bu kapsamda ekiplerimiz Elhan Yolunda 8000 metrekarelik bir alanda asfalt serimi gerçekleştiriyor. Asfalt çalışmalarımız Mezar Caddesi ve ilçemizin önemli ulaşım ağlarından olan Afyon Yolu’nda devam edecek. Kalıcı eserlerle ilçemize değer katmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullanarak asfaltlanan yolların ilçemize hayırlı olmasını diledi.

Afyonkarahisar,Emirdağ Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.