Tarih: 11.07.2024 13:14 Güncelleme: 11.07.2024 13:18 258

Geleceğin Büyükleri Yaz Spor Okullarında Eğlenerek Öğreniyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde başlatılan basketbol, jimnastik, tenis, voleybol ve yüzme branşlarında yaz spor okulları, 1750 öğrenciyle sezonu açtı.

Geleceğin Büyükleri Yaz Spor Okullarında Eğlenerek Öğreniyor

 

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde başlatılan basketbol, jimnastik, tenis, voleybol ve yüzme branşlarında yaz spor okulları, 1750 öğrenciyle sezonu açtı. Öğrenciler ve velileriyle bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, çocukların sporu sevmesi, paylaşma duygusunun pekişmesi, saygılı, disiplinli ve özgüvenli bireyler olarak yetişmeleri için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Çocukları spor yapmaya teşvik etmek ve sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde başlatılan yaz spor okulları, 5 branşta Manisalı çocuklara kurs imkanı sağladı. Basketbol, voleybol, jimnastik, yüzme ve tenis kurslarına Manisalılar büyük ilgi gösterdi ve ilk dönem kurslarına 1750 öğrenci kayıt yaptırdı. Yaz spor okullarının katılım sertifika töreni, Yunusemre ilçesinde bulunan Uncubozköy Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Törene Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Emre Hasgör, Büyükşehir yönetimi, Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

“Tüm imkanlarımızla çocukların yanlarında olacağız”
Törende bir konuşma gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa Büyükşehir Belediyespor bünyesinde açtıkları yaz okullarının, çocukların yaz tatilini en güzel şekilde değerlendirmeleri ve aynı zamanda spora teşvik edilmeleri için önemli bir fırsat olduğunu ifade etti. Başkan Zeyrek, “Çocukların sporu sevmesi, paylaşma duygusunun pekişmesi, saygılı, disiplinli ve özgüvenli bireyler olarak yetişmeleri için tüm imkanlarımızla onların yanında olacağımızı da bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bildiğiniz gibi, Manisa’da yepyeni bir döneme girdik. Bu yeni dönemle birlikte Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübümüzde de birbirinden kıymetli, heyecanı ve tecrübesi olan arkadaşlarımızdan oluşan yeni bir yönetim anlayışı hayata geçti. Kulübümüzün değerli başkanı ve onun kıymetli yönetimiyle birlikte el ele vererek, bu şehrin çocuklarının spora yönelmesini, Büyükşehir Belediyesinin tesislerinden en üst düzeyde yararlanmasını ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini sağlamayı kendimize ilke edindik” dedi.

3750 Çocuğa Kurs Verilmiş Olacak
Basketbol, jimnastik, tenis, voleybol ve yüzme branşlarında başlattıkları yaz spor okullarının birinci dönemine 1750 öğrencinin kayıt yaptırdığını belirten Başkan Zeyrek, “Gösterilen bu büyük ilgiden dolayı hem sevgili çocuklarımıza hem de velilerimize teşekkür ediyorum. Bu ilginin, çocuklarımıza daha iyi hizmet vermek için kulüp yönetimimizin ve değerli hocalarımızın motivasyonunu daha da yükselteceğine yürekten inanıyorum. Bu dönemin tamamlanmasıyla birlikte ikinci dönem için de yaklaşık 2000 öğrencinin kayıt rezervasyonunun alındığını arkadaşlarım benimle paylaştı. İkinci dönemle birlikte yalnızca yaz döneminde Manisa Büyükşehir Belediyesi spor tesislerinde toplam 3750 çocuğumuza kurs verilmiş olacak” dedi.

 “Sözümüzün arkasındayız, çocuklar emanetimizdir”
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan spor tesislerini Manisalı çocukların hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadığını vurgulayan Başkan Zeyrek, “Bildiğiniz gibi, Manisa Büyükşehir Belediyemiz tarafından Manisalıların vergileriyle şehrimize kazandırılan Halil Onultmak, Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesislerini özel bir şirket, komik diyebileceğimiz kira bedelleriyle kullanıyordu. Bu adaletsiz duruma son vererek, bu tesisleri, burada pırıl pırıl gözlerle bize bakan Manisalı çocukların hizmetine sunmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sözümüzün arkasındayız. Söz verdiğimiz gibi, ilgili şirketin altyapısındaki çocuklar da bizim emanetimizdir. Bunu bir kez daha huzurlarınızda paylaşmak istedim” diye konuştu.

Eğlenerek Öğrenme Fırsatı
Konuşmasının son bölümünde kurs alan çocuklara seslenen Başkan Zeyrek, şunları söyledi; “Sizler geleceğimizin teminatlarısınız. Kurs süreniz boyunca ilgi duyduğunuz spor branşlarını deneyimleme, yeni arkadaşlar edinme ve eğlenerek öğrenme fırsatı bulacaksınız. Bu süreçte disiplinli ve çalışkan olmanız, antrenörlerinizi dikkatle dinlemeniz ve kendinize güvenmeniz önemlidir. Sporun sadece kazanmak olmadığını, aynı zamanda adil oyun ve paylaşma ruhuyla mücadele etmek ve her koşulda centilmen davranmak olduğunu bilmenizi istiyorum. Bu programda hem bedensel hem de ahlaki açıdan gelişerek, geleceğe daha sağlam adımlarla ilerleyeceğinize inanıyorum. Hepinize yaşamınız boyunca başarılar diliyor, keyifli, mutlu ve sağlıklı bir yaz tatili geçirmenizi temenni ediyorum. Sözlerimi noktalarken, yaz spor okullarımızın açılmasında emeği geçen Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübümüzün değerli başkanı ve yönetimi ile tüm çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca, çocuklarını yaz spor okullarımıza dahil ederek spora teşvik eden siz değerli velilere de şükranlarımı ifade ediyorum.”

Konuşmaların ardından Başkan Zeyrek ve Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Emre Hasgör, kursa katılan öğrencilere sertifikalarını takdim etti. Tören, günün anısına fotoğraf çektirilmesiyle son buldu.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Haber: Nezir KARAYÜN


Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!

AK Parti’de Bayramdan Sonra İlk Görevden Alınmalara Bugün Başlanması Bekleniyor.

4 Saatlik Görüşme Sona Erdi! Gözler Kırmızı Dosyada

İzsiz, Neden İstifa Etti? Hangi partiye Katılacak?

Keşan'da Kadın Kolları Başkanı Emine Gegeoğlu adaylığını açıkladı

255 STK'dan Müfredat Çalışması

Zafer Partili Bayır'dan Yunanistan teftişine sert yanıt

Buruk Teşekkür…


2 Trilyon $’Lık “Kripto Borsası” Küreselcilerin İştahını Kabartıyor

TYBB'den Beylikdüzü Kaymakamına Ziyaret

Google’da Birinci Sayfada Yer Almak mı İstiyorsunuz? Bizimle İletişime Geçin!

Özdemir’den Ankara Çıkarması…

Başkan Özer’den Anlamlı Destek

Silivri’de Riskli Yapıların Yıkımı Hız Kesmiyor

Beylikdüzü'nün Örnek Projesi Beyoğlu'nda…

TOGG T10X kampanyası piyasayı hareketlendiriyor

TÜİK ve ENAG Verileri Arasındaki Fark!

Bahçeli'den İç ve Dış Tehditlere Karşı Uyarı..!

Bilecik’te Deneyap öğrencilerinin büyük başarısı

Hakuruk ve Pençe Kilit'te 6 terörist etkisiz!

Konya'da kamyon garajı için kuralar çekildi

'Hüyük Çileği' Konya'nın ilk tescillisi oldu

Yİ-ÜFE aylık ve yıllık arttı

Başkan Şadi Özdemir’den Zabıta Teşkilatı'na kutlama   

İnegöl’de 'Zaferden Kurtuluşa' pedal basıldı

Sendikalardan yeni açıklanan işgücü uyum programına tepki

Bursa'daki bu mahallede deprem toplanma alanları yetersiz

Yeşilli’de orman yangını

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.