Tarih: 07.09.2023 13:10 140

Gölmarmara’da 90’lar Şöleni

Gölmarmara’da 90’lar Şöleni

Gölmarmara’da 90’lar Şöleni

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kurtuluş Günleri Konseri kapsamında, Gölmarmara’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yılında Ali Güven, Hazal, Jale, Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Sibel Alaş ve Ümit Sayın’ı, Gölmarmaralılarla buluşturdu. Türk Pop Müziği’nin efsaneleri, seslendirdikleri parçalarla Gölmarmaralılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluş Günleri Konseri etkinlikleri kapsamında, ‘Şimdi 90’lar’ başlığı altında, Metin Özülkü orkestrası eşliğinde, 90’lar Türk Pop Müziği’nin efsaneleri Ali Güven, Ferda Anıl Yarkın, Hazal, Jale, Metin Özülkü, Reyhan Karaca ve Sibel Alaş Gölmarmara’da konser verdi. Atatürk Bulvarı’nda gerçekleştirilen konseri Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, MHP Gölmarmara İlçe Başkanı Şakir Can, Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Kağan Tunçelli ve çok sayıda vatandaş takip etti. 90’lar pop müzik ziyafetinin yaşandığı gecede, kurtuluş coşkusu katlandı. Türk Pop Müziği’nin efsaneleri, seslendirdikleri parçalarla Gölmarmaralılara unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sonunda sahneye çıkan Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, sanatçıları performanslarından dolayı kutlayarak, çiçek ve hediye takdiminde bulundu. Daha sonra Türk bayraklarıyla hep birlikte marşlar seslendirildi.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.