Tarih: 17.10.2024 11:33 123

Gürsel İlgüz; “Kimse Kaybetmedi, Beylikdüzü Kazandı”

İlgüz, Beylikdüzü Kent Konseyi Başkanlığı'na seçilen İsmail Bozan'ı tebrik etti. İlgüz, Bozan'ın Beylikdüzü’ne büyük katkılar sunacağına olan inancını dile getirerek, bölge halkı için önemli bir kazanç olduğunu vurguladı.

Gürsel İlgüz; “Kimse Kaybetmedi, Beylikdüzü Kazandı”

 

Gürsel İlgüz; “Kimse Kaybetmedi, Beylikdüzü Kazandı”

Kars, Ardahan, Iğdır Dernekler Federasyonu Başkanı Gürsel İlgüz, Beylikdüzü Kent Konseyi Başkanlığı'na seçilen İsmail Bozan'ı tebrik etti. İlgüz, Bozan'ın Beylikdüzü’ne büyük katkılar sunacağına olan inancını dile getirerek, bölge halkı için önemli bir kazanç olduğunu vurguladı. 

Geçtiğimiz günlerde yapılan Beylikdüzü Kent Konseyi seçimlerinde İsmail Bozan’ın başkanlık görevine seçilmesi sonrası Gürsel İlgüz, bir tebrik mesajı yayımladı. İlgüz, açıklamasında, başkanlık yarışında iki adayın olduğunu, ancak kent konseyi üyelerinin tercihini Bozan’dan yana kullandığını belirtti.

“BAŞKANLIK YARIŞI VE ADAYLARIN ROLÜ”

Gürsel İlgüz, başkanlık yarışına dair şu açıklamayı yaptı: 

“Kent Konseyi başkanlık yarışında Durbey Duran arkadaşımız da bilgi ve donanımlı bir kişilikti. Ancak İsmail Bozan'ın Beylikdüzü ve topluma önemli katkılar sağlayacağını düşündüğü için kent konseyi üyeleri onu seçti.” dedi.

“İSMAİL BOZAN'A BAŞARI DİLEKLERİ”

İlgüz, Bozan’ın başkanlık görevini başarıyla yürüteceğine olan güvenini dile getirerek, Beylikdüzü için olumlu gelişmelerin yaşanacağını söyledi. “İsmail Bozan’ın Beylikdüzü’ne çok ciddi katkılar sunacağına inanıyorum. Hem liderliği hem de vizyonu sayesinde Beylikdüzü Kent Konseyi'nin geleceğinde etkili bir rol oynayacak” ifadelerini kullandı.

“BEYLİKDÜZÜ KAZANDI”

Kars, Ardahan, Iğdır Dernekler Federasyonu Başkanı Gürsel İlgüz, İsmail Bozan’ın başkanlık koltuğuna oturmasının yalnızca Beylikdüzü için değil, bölge halkı için de büyük bir kazanç olduğunu vurguladı. İlgüz, “Bu seçimde kazanan sadece İsmail Bozan değil, aynı zamanda Beylikdüzü oldu” diyerek toplumsal dayanışmanın önemine dikkat çekti.

“BÜYÜK KATKILAR SUNACAĞINA İNANILIYOR”

Gürsel İlgüz, Bozan’ın geçmişte yürüttüğü projelerin ve deneyimlerinin Beylikdüzü için büyük bir fırsat olduğunu belirtti. Sosyal, kültürel ve ekonomik alanda yapacağı yeniliklerle bölgeyi ileriye taşıyacağına inandığını yineleyerek, “Beylikdüzü’nün geleceği emin ellerde” dedi.

Haber: Nezir Karayün


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.