Tarih: 28.08.2024 16:00

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Güzide gençlik merkezi'nde yeni eğitim dönemi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün Gebzeli gençler için kent merkezinde açtığı Güzide Gençlik Merkezi, yeni eğitim dönemine hızlı bir başlangıç yaptı. Eski adliye binasının modern bir eğitim merkezine dönüştürülmesiyle hayata geçirilen Güzide Gençlik Merkezi, Kocaeli’nin ilk genişletilmiş gerçeklik (XR) laboratuvarına sahip teknolojik altyapısıyla dikkat çekiyor.

“DERSLER VE ETKİNLİKLER BAŞLADI”

Güzide Gençlik Merkezi’nde 12. sınıf ve mezunlar için dersler başladı. Ara sınıflar için kayıtların devam ettiği merkezde, öğrenciler sadece derslerle sınırlı kalmayıp, geniş bir hizmet yelpazesiyle karşılaşıyor. Merkezi ziyaret eden gençler, sesli kitap atölyesi, çok amaçlı eğitim salonları, psikolog, aile danışmanı, istihdam ofisi ve diyetisyen gibi çeşitli hizmetlerden yararlanabilecekler.

“TEKNOLOJİK ALTYAPI VE EĞİTİM OLANAKLARI”

Güzide Gençlik Merkezi, teknoloji odaklı atölye ve eğlence olanaklarıyla da dikkat çekiyor. Merkezde 3D yazıcı, robotik kodlama atölyesi, uçuş simülatörü, Playstation 5, sanal gerçeklik oyun alanları, game center, müzik stüdyosu, yazılım atölyesi, araba simülatörü, geleneksel masa oyunları, lazer-tag, bilardo, langırt ve masa tenisi eğitimleri sunuluyor. Bu zengin içerik, Gebzeli gençlerin hem eğitim hem de eğlence ihtiyaçlarına hitap ediyor.

Haber: Ahmet KARAYÜN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —