Hayal Kırıklıkları ve Yeniden Doğuşu

HABER /ZEYNEP ÇAĞLAR/ ADOM AJANS –Genç sanatçı, yaşadığı hayal kırıklıklarını ve kendini nasıl yeniden var ettiğini anlattı.

MAGAZİN 7.05.2025 09:16:00 0
Hayal Kırıklıkları ve Yeniden Doğuşu
Haberi Sesli Oku

Hayal Kırıklıkları ve Yeniden Doğuşu

HABER /ZEYNEP ÇAĞLAR/ ADOM AJANS –Genç sanatçı, yaşadığı hayal kırıklıklarını ve kendini nasıl yeniden var ettiğini anlattı.

Henüz 19 yaşında müziğe adım atan Aybüke Albere, hayalini kurduğu sahnelerin aslında ne kadar çetrefilli olduğunu gözler önüne serdi. Murat Boz’dan gelen sözlerin tutulmadığını, Soner Sarıkabadayı ile yaptığı anlaşmanın kariyerini nasıl kilitlediğini anlatan Albere, “Kimse beni keşfetmedi, ben kendimi keşfettirdim” diyerek mücadelesini anlattı.

“MURAT BOZ SÖZ VERDİ, SONRA ULAŞILAMAZ OLDU”

Albere, bir müzik yarışmasında birinci olmasının ardından Murat Boz’un kendisine vokalistlik teklif ettiğini ancak bu sözün tutulmadığını söyledi. İstanbul’a taşınan genç sanatçı, ne Boz’a ulaşabildi ne de sahneye çıkabildi.

Boz’un jüri üyesi olduğu yarışmaya katıldığını anlatan Albere, “Sadece beni görsün, hatırlasın istedim. Ama gördü, yine de aramadı” diyerek yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdi.

“SONER SARIKABADAYI KARİYERİMİ KİLİTLEDİ”

Albere, Edis aracılığıyla tanıştığı Soner Sarıkabadayı ile yaptığı müzik anlaşmasının yıllarca kendisini sahnelerden uzak tuttuğunu ifade etti. "Öpücem şarkım hazırlandı ama 3 yıl boyunca çıkmadı. Sahneye bile çıkamadım. ‘Sen starsın’ deyip beni oyaladı" sözleriyle yaşadıklarını özetledi.

Bu dönemde geçimini hosteslik yaparak sağladığını belirten Albere, “Süründüm ama yılmadım” dedi.

“EDİS VE BERKAY DESTEKLEDİ, DİĞERLERİ SUSKUNDU”

Müzik camiasında en çok Edis ve Berkay’ın kendisine destek verdiğini vurgulayan Albere, “Geriye dönüp baktığımda kimse beni sırtlamadı. Her şeyimi kendim var ettim” diyerek süreci özetledi.

“SÖZLERE DEĞİL, HAREKETLERE BAKIN”

Yaşadıklarından büyük ders çıkardığını söyleyen Albere, genç sanatçılara şu tavsiyede bulundu: “Kim ne söz verirse versin, siz icraata bakın. Söz çok, ama arkasında duran yok.”


 

Başkan Çalık, İkinci Kez Hastaneye Sevk Edildi

Davutoğlu: “Selimiye Camii, Mescid-i Aksa’nın Devamıdır”

CHP’li Belediyeler Saraçhane’de Birlik Mesajı Verdi

Bakan Yardımcısı Yılmaz'la Vali Sezer Öğrencilerle Buluştu

Bekir Bozdağ Yeniden TBMM Başkanvekili Oldu

Büyükçekmece'de Yeni Başkan Vekili Ahmet Şahin Seçildi

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, UKRAYNA DEVLET BAŞKANI ZELENSKİY İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTI"

İBB Yolsuzluk Soruşturmasında Beşinci Dalga’ Da Gözaltı

Sizden Korkan Sizden Namerttir

Av. Bülbüllü, Yolsuzluk İddialarıyla Adaletin Karşısında

TRT Milyarları Nereye Harcadı Halk Bilmek İstiyor

Rtük'ün Yeni Üyeleri Mecliste Belirlendi

MSB'den Sert Yanıt Geldi

İmamoğlu'ndan Yol Arkadaşlarına Destek Mesajı

Silivri'de Büyük Demokrasi Buluşması İçin Çağrı


35 Yıl Süren Silah Arkadaşlığı

Başkan Çalık, İkinci Kez Hastaneye Sevk Edildi

Alanya FTK’ya Anlamlı Komutan Ziyareti

Samsun’dan Alanya’ya Sanat Köprüsü

Bölgesel Savaş Petrol Fiyatlarını Neden Yükseltti..?

İran’dan Doğal Gaz Sevkiyatı Varmı?

307 Gözaltı, 181 Tutuklama

“Dümenci” Sevenleriyle Buluştu

Davutoğlu: “Selimiye Camii, Mescid-i Aksa’nın Devamıdır”

KKKA Virüsüne Karşı Dikkatli Olun Uyarısı

Yerlikaya, Uyarıyor..!

Vali Yardımcısı Beypınar'a Hüzünlü Veda

Kurtulmuş'tan NATO Zirvesinde Gazze Tepkisi

Emniyet Uyuşturucuya Geçit Vermiyor…

Özdağ, Sürecin En Zor Anlarında Yanımdaydı

Erdoğan, Fatih Projesiyle Dünya Lideriyiz

Benzin ve Motorine Yeni Zam Ne zaman geliyor

Vali ve Müdürden Ortak Sevinç…

64 Bin Öğrenciye Hem Eğitim Hem Hediye

Sağlık Turizminde Rekor Artış…

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.