Tarih: 27.12.2023 17:31

HİZMET BİZDEN TAKDİR HEMŞEHRİLERİMİZDEN

Facebook Twitter Linked-in

HİZMET BİZDEN TAKDİR HEMŞEHRİLERİMİZDEN

Ekiplerimiz Kayseri Caddesi’nde yol genişletme, asfalt çalışmalarına devam ederken Belediye Başkanımız Celal Köse yerinde incelemelerde bulunup hemşehrilerimizle bir araya geliyor.

Hemşehrilerimizin talep ve isteklerini yerinde dinleyen başkanımız Celal Köse ekiplerimizin yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi veriyor.

HEMŞEHRİLERİMİZ MEMNUN

Bozok Üniversitesi ile şehir merkezinin arasında bulunan en önemli güzergahlardan birisi olacak aynı zamanda Cemil Çiçek Bulvarı’nda ki trafik yoğunluğunu azaltacak Kayseri Caddesi’nde ekiplerimizin çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Ekiplerimizin çalışmalarını Şeyh Osman Mahallesi ve Eskipazar Mahallesi sakinleri de yakından takip ediyor. Yapılan çalışmalar hakkında memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar ekiplerimize teşekkür etmeyi de ihmal etmiyor.

BAŞKANIMIZ YERİNDE İNCELİYOR

Belediye Başkanımız Celal Köse her çalışmada olduğu gibi Kayseri Caddesi yenileme çalışmalarında da yerinde incelemelerde bulunup hemşehrilerimizle bir araya geliyor. Hemşehrilerimizin talep ve isteklerini yerinde dinleyen başkanımız çalışmalar hakkında da bilgi veriyor.


Yozgat,Yozgat Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —