GÜNCEL 26.12.2023 13:16:26 40 0

Horozköy Caddesi’nde Hummalı Çalışma

Horozköy Caddesi’nde Hummalı Çalışma

Horozköy Caddesi’nde Hummalı Çalışma

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yunusemre ilçesi Horozköy Caddesi’nde başlatılan prestij cadde çalışmaları hızla ilerliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, caddeyi yenilenen yüzüyle vatandaşların hizmetine sunmak amacıyla gece-gündüz çalışıyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Yunusemre ilçesi Horozköy Caddesi’nde (Şehit Hasan Kuzu Caddesi) gerçekleştirdiği altyapı çalışmasının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut caddede prestij cadde çalışmasına başlanmıştı. Çalışmalar hızla ilerlerken; Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ile birlikte caddede devam eden çalışmaları inceledi. 50. Yıl Mahalle Muhtarı Erol Akar ve teknik ekipler de incelemelere katıldı.

Horozköy Caddesi’nde yapılan incelemenin ardından açıklamalarda bulunan Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, “50. Yıl, Atatürk ve Mareşal Fevzi Çakmak Mahallelerine hizmet veren Horozköy ana caddesi üzerindeyiz. Bilindiği üzere MASKİ Genel Müdürlüğümüz, burada altyapı çalışmalarını tamamlamıştı. Burada yağmur suyu, kanal hatları ve içme suyu hatlarının yenilenmesiyle genel olarak altyapı çalışmalarının bitmesine müteakip, Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız mevcut yaya kaldırımlarının yenilenmesiyle ilgili çalışmasını başlattı. Aynı anda aydınlatma çalışmaları da devam ediyor. Horozköy Caddemizin 3’te 2’lik kısmının birinci kat asfaltını tamamlamıştık. Bugünlük 1500 tonluk asfalt atma hedefi koyduk. 2 finişer, 20’ye yakın tırımız, 4 adet silindirimiz ve 40 kişilik ekibimizle bu 1500 tonluk asfaltı bugün içinde döküp, yeni yıla yaklaşırken birinci kat asfaltımızın imalatını tamamlayacağız ve vatandaşlarımıza trafik açısından kullanımına sunacağız. Daha sonrasında da ikinci kat asfaltını atıp, kaldırımlarıyla, aydınlatmalarıyla, sıcak asfaltıyla yeni bir prestij caddesini Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları ile hizmete açmış bulunacağız. Bunun sevinci içerisindeyiz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum” diye konuştu.

Muhtar Akar’dan Teşekkür 

50. Yıl Mahalle Muhtarı Erol Akar, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve sahadaki ekibine teşekkür ediyorum. Buradan Cengiz Başkanıma, Horozköy adına yüzlerce selam olsun. Kendisine olan memnuniyetimizi her zaman dile getiriyoruz. Horozköy’ün ihtiyaç duyduğu bir çalışma yapılıyor. İnşallah çalışmalar bittikten sonra kendisine burada bir kahvaltıda ağırlamak isteriz” ifadelerini kullandı.

Horozköyspor Altyapı Sorumlusu Muhsin Garip, “Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışma, gurur verici bir çalışma. Horozköy’ün altyapısı sıkıntılıydı. Şimdi altyapısı üstyapısıyla güzel bir iş yapılıyor” dedi. 


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.