Tarih: 17.07.2023 10:58 107

İlçemizde 15 Temmuz’un 7. Yılı Anıldı

İlçemizde 15 Temmuz’un 7. Yılı Anıldı

İlçemizde 15 Temmuz’un 7. Yılı Anıldı
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016 gecesindeki darbe girişiminin akamete uğratılmasının yedinci yıldönümünde milletin demokrasisine sahip çıkması şuurunun canlı tutulması amacıyla “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” çerçevesinde gerçekleşen etkinlikler Cumhuriyet Meydanı’nda devam etti.
Cumhuriyet Meydanı otopark alanında düzenlenen program Kaymakamımız Osman Bilici, Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, protokol üyelerimiz, daire amirlerimiz, gazilerimiz ve vatandaşlarımızın katılımıyla, Aziz Şehitlerimizin anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.
Milli Birlik ve beraberlik duygularının yoğun olarak yaşandığı etkinlik programı, Sinevizyon gösterimleri, öğrenci ve öğretmenlerin okumuş olduğu şiirlerle devam etti.
İlçe Müftülüğümüz tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve ilahi dinletisi gerçekleştirildiği program Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “15 Temmuz Millete Sesleniş” konuşması canlı olarak meydanda yayınlanmasıyla devam etti.
Program tüm camilerden ve meydandan sela okunması ve İlçe Müftümüz Vahit Demiral’ın ettiği dua ile son buldu.
Birlik ve beraberliğin daim olmasını dileyen Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu canları pahasına vatanımızı savunan aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi, kahraman gazilerimize ise şükranlarını sundu.

Afyonkarahisar,Emirdağ Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.