Tarih: 31.07.2023 12:14 170

İŞÇİ DOSTU BAŞKAN İncesu Belediyesi İmar A.Ş. ile Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı.

İŞÇİ DOSTU BAŞKAN İncesu Belediyesi İmar A.Ş. ile Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı. İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ücretlere ve s

İŞÇİ DOSTU BAŞKAN  İncesu Belediyesi İmar A.Ş. ile Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı.

İŞÇİ DOSTU BAŞKAN

İncesu Belediyesi İmar A.Ş. ile Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı. İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ücretlere ve sosyal haklara yüzde 55 oranında zam yapıldığını ifade etti.

Kayseri,İncesu Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.