Tarih: 21.07.2023 12:02 116

İZMİTLİLER DURHASAN’DAKİ LAVANTA BAHÇESİ’NE HAYRAN KALDI

İZMİTLİLER DURHASAN’DAKİ LAVANTA BAHÇESİ’NE HAYRAN KALDI

İZMİTLİLER DURHASAN’DAKİ LAVANTA BAHÇESİ’NE HAYRAN KALDI

İzmit Belediyesinin Pazar günü Durhasan Mahallesi’nde bulunan tarımsal uygulama bahçesinde düzenlediği Lavanta Şenliğine katılan vatandaşlar alana hayran kaldıklarını ifade ederek hasat zamanına kadar sık sık ziyaret edeceklerini belirttiler

İzmit Belediyesi, Lavanta Şenlikleri ile vatandaşları lavantanın büyüleyici atmosferiyle buluşturuyor. İlk Lavanta Şenliği geçtiğimiz Pazar günü Durhasan Mahallesi Solaklar mevkiinde yer alan tarımsal uygulama bahçesinde gerçekleştirildi. Şenliğe katılan vatandaşlar ortamı çok beğendiklerini ve sık sık geleceklerini ifade ettiler.

“İçimiz Açıldı”

Lavanta Şenliğine katılan Pınar Arslanoğulları bahçeyi çok merak ettiklerini ifade ederken, “ Lavanta bahçesini çok beğendik, çok iç açıcı olmuş. Zaten renklerin canlılığı da çok güzel. İnsanlar çok sevdiler, herkes fotoğraf çektiriyor. Kokusu, ambiyansı çok hoş. İçimiz açıldı” dedi.

“Her Zaman Gelmek İsteriz”

Şennur Acar, “İzmit Belediyemize ve Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ediyoruz. Bizlere çok güzel bir alan kazandırdılar. Her zaman buraya gelmek isteriz” ifadelerini kullandı.

“Rengarenk Bir Ortam”

Ortamın harika olduğunu belirten Dilek Ağırkaya, “Rengarenk, harika bir ortam. Biz lavanta bahçesini gerçekten çok beğendik ve hasat zamanına kadar sık sık ziyaret edeceğiz” dedi.

“Astımlı Anneme Çok Faydalı”

Deniz Kaya, “Çok şahane bulduk ortamı. Annem astım bronşit hastası ve lavantanın faydaları çok fazla. Buraya sık sık geleceğiz” şeklinde konuştu.

“Mis Gibi Ortam”

Araçtan iner inmez lavanta kokularının yayıldığını ifade eden Nurten Barış, “Burası çok güzel mis gibi. Gayet şık ve rengarenk bir ortam olmuş. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.


Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.