Tarih: 26.12.2023 14:04

Karahan; Beylikdüzü’nün Makûs Talihini Değiştireceğiz... GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Karahan; Geri Sayım başladı Artık değişim vakti durmadan Türkiye Cumhuriyetinin yeni yüzyılında Ak Belediyeciliği sürdüreceğiz, Beylikdüzü’nü yeniden kazanacağız…

Karahan; Beylikdüzü’nün Makûs Talihini Değiştireceğiz... GÖRÜNTÜLÜ HABER)

 

Karahan; Beylikdüzü’nün Makûs Talihini Değiştireceğiz

Karahan; Geri Sayım başladı Artık değişim vakti durmadan Türkiye Cumhuriyetinin yeni yüzyılında Ak Belediyeciliği sürdüreceğiz, Beylikdüzü’nü yeniden kazanacağız…

Beylikdüzü’nde saha çalışmalarından, mahalle başkanlığına, gençlik kollarından, ilçe ana kademeye kadar tüm birimlerinde hizmet etmiş olan, ikametgâhı ve iş yeri  Beylidüzü, Yakuplu mahallesinde bulunan, iliklerine kadar Beylikdüzü’nün genel sorunlarına hakim olana Oğuzhan Karahan, neden aday olduğunu Adom Medya Grup bünyesinde Start TV ve Start Türk’te yayınlanan Nezir Karayün ile Hürbakış programında anlattı. 

“BEYLİKDÜZÜ’NDE DEĞİŞİM ŞART OLDU”

Ak Parti Beylikdüzü A. Adayı Oğuzhan Karahan, tüm ülkede olduğu gibi Beylikdüzü seçimleri bizim için çok önemli 5 yıl boyunca hem İstanbul hem de Beylikdüzü istediği hizmeti alamadı. Artık değişim vakti geldi. Beylikdüzü’nü kurtaracak projelerin reçetesi bizdedir. Bu kentin geleceği için değişim zamanın geldiğini ben de herkes gibi görüyorum. Beylikdüzü için yeni bir sayfa açma zamanı gelmiştir. Ben Beylikdüzü’nün yeniden küresel iddia sahibi bir kent haline getirmek için adayım. Beylikdüzü’nün ekonomisini büyütmek iş olanakları sağlamak için adayım. Beylikdüzü’ne yakışır ve yaşanılır bir çevreye kavuşturmak, Dünyanın yetenekli insanlarını çekecek cazibe merkezi yapmak için adayım. Cesaretimi bu kentin insanlarından alıyorum. Bu ilçenin insanlarına inanıyorum. Gençlere kadınlara emekçilere esnaflara iş insanlarına en çok da bu şehrin o güzel çocuklarına yürekten inanıyorum.

CHP’Lİ YÖNETİMLER SINIFTA KALDI

Beş yılsonunda hem İstanbullu hem de Beylikdüzü’nde gördü ki CHP’li yönetimler belediyecilikte yetersiz ve bir o kadar başarısız. İstanbul’la Beylikdüzü’nü bir birine çok benzetiyorum. İki belediyeyi yöneten CHP’li başkanlar oldukça başarısız bir performans sergilediler. Algı ve ajans çalışmaları ile süreci bu noktaya kadar getirdiler. Lakin halk bunların ne kadar yetersiz olduğunu yaşayarak gördü. Bundan sonra bunlara hem inanmayacak hem de oy vermeyecektir. 

“ŞEFFAFLIK, HALKA HİZMET, YATIRIM, GÖNÜLLERE DOKUNMA” 

AK Parti’nin belediyecilik anlayışının özünde şeffaflık, halka hizmet, değişim, gönüllere dokunma ve tevazunun öncelikli olduğunu belirten AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Oğuzhan Karahan, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde AK Parti’nin belediyecilik anlayışının özünde şeffaflık, halka hizmet, yatırım, gönüllere dokunma ve tevazu sahibi olmak önceliklidir. AK Parti her zaman olduğu gibi şimdi de vatandaşların talep ve beklentilerine hizmet üretmeye devam ediyor. AK Partili belediyelerde başkanlarımız yenilikçi olmaya, kentte kalkınmayı sağlayacak yatırımları teşvik etmeye devam ediyor. AK Parti’nin belediyecilik anlayışı halkın gönlünde taht kurdu.’ 

LİDERİMİZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN DURUŞUNA HAYRANIM 

Türkiye’nin önemli bir zaman diliminden geçtiğini dile getiren Karahan, dünyada büyük bir güç mücadelesinin yaşandığını ve bunun merkezinde Türkiye’nin bulunduğunu aktardı. Bu mücadelede’ de lider olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın dünya ülkeleri karşısındaki net tutumu öncelikle bir vatandaş olarak göğsümüzü kabartıyor diyerek devam eden Karahan; Tabiki gurur duyuyoruz tabi ki gururlanıyoruz. Türkiye’nin ciddi bir güç olduğunu herkesin duyması için çalışan bir liderden bahsediyoruz. Bu dik duruş bu başarı herkes tarafından tebrik edilmeli ve alkışlanmalıdır. Ben önce bir vatandaş sonra da siyasi kimliğim ile Sayın Tayyip Erdoğan tarafından ortaya konulan bu duruşun hayranı ve destekçisiyim. Bu gücün devamı için ve elbette ki hizmet içinde Beylikdüzü Belediye Başkanlığı vazifesine adaylığımı koydum.

BEYLİKDÜZÜ’NDE ALGI VAR İCRAAT YOK

Beylikdüzü Belediyesi’nin 5 yıl boyunca kötü yönetildiğini gözlemlediğini ifade eden Belediye Başkan Aday Adayı Oğuzhan Karahan, ‘Belediye ne iş yapar? Belediye, ilçede gerçekleştirilen pek çok faaliyetten sorumludur. Belediyenin en önemli görevleri arasında imar, ulaşım, alt yapı, su ve kanalizasyon, çevre ve çevre sağlığı, gibi hizmetler gelir. Bu hizmetlerin yanı sıra temizlik, katı atık, zabıta, acil yardım, itfaiye, kurtarma ve ambulans, şehir içi trafik düzenlemesi sağlamak gibi görevleride vardır. Şimdi Beylikdüzü kamuoyuna soruyorum; Devasa bütçesi olan Beylikdüzü Belediyesi yöneticileri bu görevlerini 5 yıl boyunca sağlıklı ve eksiksizce yapabildi mi? Kocaman bir hayır. Dahada ötesi var. Mevcut Belediye yönetimi kenti daha ileriyi götürmesi gerekirken ben Beylikdüzü’nü geriye götürdüklerini düşünmüyorum.

TÜRKİYE DÜNYADA KÜRESEL AKTÖR HALİNE GELMİŞTİR

2002’den beri Türkiye’nin en temel sorunlarının cesaret ve kararlılıkla çözüme kavuşturulduğunu vurgulayan Oğuzhan Karahan, ‘Ekonomide istikrarlı ve büyüyen bir Türkiye inşa edilirken, demokratikleşme, insan hakları ve itibarlı dış politikayı tesis etme yolunda da tarihi adımlar atıldı. Sağlıktan eğitime, toplu konuttan ulaşıma, ekonomiden sosyal politikalara, enerjiden sanayiye, temel hak ve özgürlüklerden yargı sistemine, yerel yönetimlerden çevreye, sosyal güvenlik sisteminden yoksulluğun azaltılmasına kadar çok geniş bir alanda, birçok önemli reformlar başarı ile gerçekleştirildi. Son 21 yılda gerçekleştirilen siyasi, ekonomik ve kültürel dönüşüm, dış politika dönüşümü ile bütünleştirildi. Bugün Türkiye, kendi bölgesinde ve dünyada saygın bir küresel aktör haline geldi. Dış politikadaki duruşumuz, milletimizin duruşudur. Ülkemiz bu sayede fırsatlar ve tehditlerin iç içe geçtiği bu süreçte barış ve istikrara katkı yapan önemli bir aktör konumuna yükseldi.

TÜRKİYE İNSANLARIN GELECEĞE GÜVENLE BAKTIĞI BİR ÜLKEDİR

Türkiye, artık siyasi ve ekonomik kriz endişesi içinde olan değil, herkesin geleceğe güvenle baktığı bir ülkedir. Türkiye, artık sağlıktan eğitime, ulaşımdan konuta, adaletten emniyete kadar her alanda hizmetlerden mahrum olan insanların değil, kaliteli hizmet alan insanların ülkesidir. Türkiye, artık her sabah bir kriz veya darbe haberi alma korkusuyla yaşayanların değil, çocukları ve ülkesi için geleceğe güvenle bakan insanların ülkesidir. Türkiye, artık yardım alan değil, yardım eden bir ülkedir. Takip eden değil, takip edilen ülkedir. Türkiye, artık kıyafeti veya inancı yüzünden okul ve devlet dairesi kapılarından kovulanların değil, her kimliğin, her inancın, her yaşam tarzının serbestçe birlikte yaşadığı bir ülkedir. Artık vatandaşımız daha müreffeh, daha özgür, daha saygın, daha güvenli, daha ümitli” şeklinde konuştu.

HALKIMIZ YENİ TÜRKİYE’YE, BÜYÜK TÜRKİYE’YE İNANIYOR

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı olan 2023’ün, millet için büyük bir hedef olduğuna dikkat çeken Oğuzhan Karahan, şöyle konuştu: “Cumhurbaşkanlığı seçimleri milletin için ülkemiz için tarihi bir dönemeçti. Milletimiz, yapılan bütün tahriklere, komplolara ve saldırılara rağmen Meclis’te tecelli eden iradesine sahip çıkmış, yapılan reformları benimsemiş, dönüşüm ve değişimci hareketi kuvvetle desteklemiştir. Buna karşılık ne ülkemiz, ne de milletimiz için söyleyecek yeni bir şeyi olmayanları, statükocuları, değişime ve dönüşüme karşı çıkanları ve hatta onları tehdit olarak gören ve gösterenleri sandıkta sürekli reddetmiştir. Milletimiz, dönüşüm iradesini güçlendirerek devam ettirmektedir. Genel seçim, bu kararlılığın bir ifadesi olmuştur. Çünkü artık Türkiye kendi liderini seçen ve millete güvenenler, milletle beraber hep kazanmıştır. Biz, Yeni Türkiye’ye; Büyük Türkiye’ye ve onun aydınlık geleceğine inanıyoruz. Milletimizin oylarıyla seçilen Cumhurbaşkanımız Erdoğan, yeni ve büyük Türkiye davasının hem önderliğini hem de sorumluluğunu bir kez daha üstlenmiştir. Cumhurbaşkanlığı seçiminde güçlü liderliği, manevi değerleri önemseyen duruşuyla Türkiye'nin mevcut kazanımlarına vesile olan ‘Milletin Adamı’ Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında tüm halkımızın durduğu gibi, bizler de maddi-manevi destekçisi ve duacısı olacağımızı ilan ediyoruz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın yolu açık olsun. Rabbim yar ve yardımcısı olsun.” diyerek iddiasını ortaya koydu.

BEYLİKDÜZÜ’NÜ KAZANMAK İÇİN BİR BÜTÜN OLMALIYIZ

İnanın Beylikdüzü’nde seçim kazanmak gerçekten mümkün. Bunun bizim adımıza en önemli formülü bir arada olmamız. Bir birinden değerli belediye başkan adaylarımız var. Marka olan partimize gönül vermiş büyüklerimiz var. Hep birlikte bir bütün olursak bu ilçeyi yeniden AK Parti ailesine katarız. Aday kim olursa olsun arkasında durmalıyız. Rakiplerimiz çil yavrusu gibi dağılırken bize düşen liderinin arkasında DAĞ gibi durmak, safları sık tutmak ve O’nun işini kolay eylemektir.

Haber: Nezir KARAYÜN 

 


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


ÇEVİÇELLE'den Sıfır Atık Ödül Töreni

Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye

Yeni döneme güçlü kadro ile başlıyor...

Manisa’da Sefo coşkusu

Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

Aşkan Arı’dan ‘Engelli Bakım Evi ve Sosyal Tesisi’ müjdesi

MASKİ’den önemli duyuru

Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik

Bursalı firmalar bu fuara odaklandı

Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor

Mehmet Özcan’a ziyaretler sürüyor

Talas altyapıda uluslararası maç

Bayramı gönüllerince kutladılar

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Akdağmadeni Gücü Spor U15 Liginde ilk maçına çıktı

İYİ Parti'de bir istifa daha

Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.