Tarih: 10.10.2024 14:04 241

Karayün’den Cihan Güner’e Taziye Ziyareti

Esenyurt Belediyesi Basın Danışmanı Cihan Güner, babası Hıdır Güner’in vefatının ardından Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün tarafından yapılan taziye ziyaretini kabul etti.

Karayün’den Cihan Güner’e Taziye Ziyareti

Karayün’den Cihan Güner’e Taziye Ziyareti

İstanbul’un tanınmış gazetecilerinden Esenyurt Belediyesi Basın Danışmanı Cihan Güner, babası Hıdır Güner’in vefatının ardından Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün tarafından yapılan taziye ziyaretini kabul etti. Ziyaret sonrası Cihan Güner, Nezir Karayün’e memnuniyetini dile getirerek, babasına dair duygu ve düşüncelerini paylaştı.

 

 

"BABAM BİZE HAYATI ÖĞRETTİ"

Cihan Güner, babası Hıdır Güner’i anarken şu ifadeleri kullandı: “Öyle güzel yorgundu ki babam, emeği ve ekmeği ile bize hayatı tastamam öğretti. Hızır yoldaşı olsun, devri daim olsun.” Duygusal anların yaşandığı bu taziye ziyaretinde, merhum Hıdır Güner için başsağlığı dilekleri iletildi.

Cihan Güner’in babası Hıdır Güner’in vefatı, Esenyurt Belediyesi ve yerel basın camiasında derin bir üzüntüye neden oldu. Nezir Karayün’ün bu anlamlı ziyaretinin Güner ailesi için büyük bir teselli kaynağı olduğu ifade edildi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.