Tarih: 25.09.2023 15:44 143

KIRIKKALE BELEDİYESİ BİLİM MERKEZİ OKUL GRUPLARINI AĞIRLIYOR

KIRIKKALE BELEDİYESİ BİLİM MERKEZİ OKUL GRUPLARINI AĞIRLIYOR

KIRIKKALE BELEDİYESİ BİLİM MERKEZİ OKUL GRUPLARINI AĞIRLIYOR

Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi Okul Gruplarını Ağırlıyor

Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezleri, eğitim-öğretime destek amacıyla deneysel ve uygulamalı etkinliklerini yeni eğitim öğretim yılında da devam ediyor. Bu doğrultuda Bilim Merkez okul gruplarını ağırlamaya devam ediyor.

Çocukların Merak Duygusunu Harekete Geçiriyor

Kırıkkale Belediyesi tarafından kar amacı gütmeden eğitim-öğretime destek amacıyla deneysel ve uygulamalı etkinlikler içeren, ziyaretçilerini denemeye ve keşfetmeye teşvik eden, bilimin kapısını aralayan Kırıkkale’de önemli bir merkez konumuna geldi. Açıldığı günden bu tarafa özellikle öğrencilerin büyük ilgisini toplayan Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin kalıcı öğrenmenin temel gereksinimi olan merak duygusunu harekete geçiriyor.

Çeşitli Etkinlikler Yapıyor

Okul öncesinden üniversiteye kadar öğrencilerin öğretim süreçlerinde sözel ve sayısal yeterliliklerinin yanında yaratıcılık, eleştirel düşünme, problem çözme, iletişim gibi becerilere sahip olmaları gerektiği düşüncesi ile hareket eden Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi sıkıcı görülen zor konuları eğlenceli aktivitelerle öğrencilere kazandırıyor. Bu doğrultuda Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi randevu ile okul gruplarını merkezinde ağırlayarak öğrencilerin güzel bir gün geçirmelerini sağlıyorlar.

 



Tarih: 20.09.2023 - Bu Haber 122 kişi tarafından okundu.


Kırıkkale,Kırıkkale Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.