Tarih: 29.08.2024 14:08

Kocaeli Fuar Millet Bahçesi İzmit’in Yeni Sosyal Merkezi

Facebook Twitter Linked-in

 

Kocaeli Fuar Millet Bahçesi İzmit’in Yeni Sosyal Merkezi

Kocaeli büyükşehir belediyesi’nin millet bahçesi projesinde son durum…
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin İzmit merkezdeki Kocaeli Fuarı'nın Millet Bahçesi'ne dönüşüm çalışmalarında yüzde 75 ilerleme sağlandı. Genel Sekreter Hayri Baraçlı, projedeki detayları inceledi.

“3000 METREKARELİK AKVARYUM ÇEKİM MERKEZİ OLACAK”
Baraçlı, 3000 metrekarelik akvaryumun hem Kocaeli hem de çevre illerden yoğun ziyaretçi çekeceğini vurguladı. Akvaryum, Millet Bahçesi'nin dikkat çekici unsurlarından biri olacak.

“YENİ YAŞAM ALANLARI VE SOSYAL DONATILAR”
Proje kapsamında çok amaçlı salonlar, kafeler ve sosyal donatılar ile kapsamlı bir yaşam alanı oluşturuluyor. Baraçlı, bu yeni alanların İzmit’e değer katacağını ve halkın ilgisini çekeceğini belirtti.

“PROJEDE NELER VAR”
278 bin metrekarelik alanda 4 çok amaçlı salon, 3000 metrekarelik akvaryum, 3100 metrekarelik oturma alanı, 7 kafeterya, rekreasyon iskelesi ve köprüler, çocuk oyun alanları ve kaykay pisti bulunuyor. Ayrıca, 516 araçlık otopark ve 1283 yeni ağaç dikilecek.

“KAFELER VE ÇOK AMAÇLI SALONLARDAKİ SON GELİŞMELER”
Kafeler bölgesinde dış cephe montajları tamamlanırken, çok amaçlı salonlarda dış cephe ve iç mekan çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. Elektrik sistemleri ve aydınlatma çalışmaları da devam ediyor.

“ELEKTRİK SİSTEMLERİ VE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ”
Millet Bahçesi'nde elektrik altyapısı, jeneratörler, kablosuz internet ve güvenlik kamera sistemleri kurularak, aydınlatma ve güvenlik önlemleri sağlanıyor.

Haber : Nezir KARAYÜN  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —