Tarih: 25.06.2023 14:53 104

KURBAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

KURBAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

KURBAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

KURBAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

 

Belediye Başkanımız Celal Köse Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bayramların milletin birlikte yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği günler olduğunu ifade eden Başkanımız Celal Köse birlik ve beraberlik içinde nice bayramlara ulaşma temennisinde bulundu.

Belediye Başkanımız Celal Köse, “Kurban, bir teslimiyetin simgesi olup; inancımız gereği kesilen kurbanlarla Rabbimize bağlılık ve teslimiyetimizi göstereceğiz. Bayramların ruhunda kardeşlik vardır, birlik ve beraberlik vardır. Bayramlar, toplumumuzda büyük öneme sahip olan bu değerlerin adeta sembolü konumundadır. Hem Rabbimize hem de birbirimize yakınlaşmayı umduğumuz Kurban Bayramı’mızı bayram sevinci ile kazasız, belasız bir şekilde geçirmeyi temenni ediyorum. Umuyoruz ki bayramda dargınlar barışsın, ayrılanlar kavuşsun, kimsesizler, yetimler, öksüzler ve yaşlılar görülüp gözetilsin”

“Eşsiz fedakarlık sergileyerek bizlere bu vatanı emanet bırakan aziz şehitlerimize bir kez daha Yüce Mevla’mdan rahmet niyaz ediyor, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum. Bu vesile ile tüm Yozgatlı hemşerilerimizin ve İslam Alemi’nin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, bu bayramın vatanımıza, milletimize ve İslam alemine barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum" dedi.


Yozgat,Yozgat Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.