Tarih: 12.06.2024 10:03

Kurslar hayatlarını değiştirdi

Kurslar hayatlarını değiştirdi

Kurslar hayatlarını değiştirdi

Çayırova Belediyesi Bilgievleri’nde bulunan meslek ve sanat edindirme kurslarında eğitim alan Çayırovalı ev hanımları, hazırladıkları eserlerini görücüye çıkardı. Çayırovalı kadınlar kurslar sayesinde hayatlarının değiştiğini dile getirirken, bu imkanı kendilerine sunan Çayırova Belediyesi’ne çok teşekkür etti.

KOCAELİ (İGFA) - Bilgievleri meslek ve sanat edindirme kursiyerleri, iki gün boyunca hazırladıkları el emeği göz nuru eserleri görücüye çıkarmıştı. 10-11 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen kermes ve sergi etkinliğinde yıl boyunca yaptıkları çalışmaları Çayırovalıların ilgisine sunan kursiyerler, bilgievlerinden aldıkları eğitimden oldukça memnun olduklarını dile getirdi. Kurslardan çok memnun olduklarını ve aldıkları eğitimin ardından hayatlarının değiştiğini ifade eden Çayırovalı ev hanımları, bu imkanı kendilerine sunan Çayırova Belediyesi’ne teşekkür etti.

“HOCALARIMIZ ÇOK GÜZEL EĞİTİM VERİYOR”

Kursiyer Zehra Saltabaş, “Ben resim yapmayı ve tasarım yapmayı çok seviyorum. Filistin’e destek olmak için de kendi ceketimin üzerine bir resim yaptım, başka tasarım ürünlerim de var. Dikişte iyi değildim ancak kursa geldiğimde hoşuma gitti. Hocamız bizlere çok iyi eğitim veriyor, çok güler yüzlü. Diğer kursiyerlerimizle de birlikte güzel vakit geçiriyoruz, insan tanıyoruz. Evde durunca çok çevreniz yoksa sıkılabiliyorsunuz ancak burada sosyalleşerek öğreniyoruz. Böyle bir sergi ve kurs imkanı bize sağladıkları için başkanımıza ve belediyemize çok teşekkür ediyoruz, herkesi de kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

“KIZLARIMA ELBİSE DİKTİM”

Dikiş kursiyerlerinden olan Birgül Fakioğlu ise, “Ben lisede de dikiş okumuştum ama kıyafet üzerine burada belediye kurslarında başladım. Bir yıldır eğitim alıyoruz. Ağırlıklı olarak kızlarıma elbise diktim. Bizim için bu kurs çok iyi. Ev hanımı olarak geliyoruz ve kurslar sayesinde yeni bir çevre ve yeni bir arkadaş ortamımız oluyor. Belediyemize teşekkür ediyoruz. Bu kursların ve bu tarz etkinliklerin devam etmesini diliyoruz” ifadelerini kullandı.

“TÜM ÇAYIROVALI KADINLARI BEKLİYORUZ”

Dikiş kursu eğitmeni Emine Çiftçi, “Kursumuz çok güzel ve eğlenceli. Çok verimli olduğunu düşünüyoruz. Kursiyerlerimize çok fazla şey kattığımızı düşünüyoruz. Kursiyerlerimizin diktiği ürünleri giyerek kursa gelmesi, hatta sergiye gelmesi onları çok mutlu ediyor, onların bu mutluluğu ise bizi daha çok sevindiriyor. Tüm Çayırovalı kadınlarımızı kursumuza bekliyoruz. Her türlü kendilerini geliştirirler ve aile ekonomisine de katkı sağlayabilirler” diye konuştu.

“AİLE EKONOMİMİZE KATKI SUNUYORUZ”

İğne oyası kursiyerlerinden Sedanur Kanat ise, “7-8 yıldır iğne oyasıyla uğraşıyorum ancak belediyemizin kurslarına iki yıldır gidiyorum. Çok güzel işler öğrendik burada, birçok ürün ortaya çıkardık. Hepimiz el becerilerimizi geçirdik. Çok güzel ve keyifli bir vakit geçiriyoruz. Yaptığımız işlerimizi satabiliyoruz, güzel bir maddi kazanç sağlıyoruz ve aile ekonomimize katkıda bulunabiliyoruz. Böyle bir imkanı bize sunan Çayırova Belediyesi’ne teşekkür ederiz” açıklamalarında bulundu.


Haber Kaynak : İGFA

4 Saatlik Görüşme Sona Erdi! Gözler Kırmızı Dosyada

İzsiz, Neden İstifa Etti? Hangi partiye Katılacak?

Keşan'da Kadın Kolları Başkanı Emine Gegeoğlu adaylığını açıkladı

255 STK'dan Müfredat Çalışması

Zafer Partili Bayır'dan Yunanistan teftişine sert yanıt

Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde


Marmara Denizi Açıklarında Uçan Balık Yakalandı

4 Saatlik Görüşme Sona Erdi! Gözler Kırmızı Dosyada

İmamoğlu Ada Sakinlerinin Hedefinde

BEYLİKDÜZÜ’NDE 4 BİN AİLEYE KURBAN BAĞIŞLARI ULAŞTIRILDI

Uludağ Alan Başkanı Bülent Çınar Çavuş: Sporun yeni adresi Uludağ

Saruhan Yağmur "Fiyat Dengesizliğini Vatandaşlar Bize Bildirsin"

Almanya'nın Bisiklet Devi Llobe'u İflas Başvurusunda Bulundu.

U15 Kadın Milli Takımı Avrupa Şampiyonu Oldu. Türk Milli Sporcular, Toplamda 61 Madalya Kazandı

Bakan Tekin’den sinyal! Şartlar Değişecek

Asgari Ücret Ve Emekli Maaşları Masaya Yatırıldı.

Balcıoğlu, EURO 2024 Türkiye-Portekiz Maçını İzledi

Altın kemerin sahibi Gürbüz, oldu...

ŞAHSENEM AŞK’ I OYUNCAK GİBİ GÖRENLERE SESLENİYOR

Nafi Güral'a fahri doktora

Keşan Genç Ordu’nun 2 oyuncusu Galatasaray yolunda

Balkan Üniversiteleri'nden “Turizmde Tanıtım” paneli

NOBEL'den farkındalık yaratan çevre hareketi

Milli maça Gölcük Anıtpark'a

Trabzon’da Resul Dindar fırtınası esecek

Keşanspor kongresi 30 Haziran’da yapılacak

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.