Tarih: 10.08.2023 12:34 144

MAHALLE KONAKLARIMIZDA 50 BİNDEN FAZLA MİSAFİR AĞIRLADIK

MAHALLE KONAKLARIMIZDA 50 BİNDEN FAZLA MİSAFİR AĞIRLADIK

MAHALLE KONAKLARIMIZDA 50 BİNDEN FAZLA MİSAFİR AĞIRLADIK

MAHALLE KONAKLARIMIZDA 50 BİNDEN FAZLA MİSAFİR AĞIRLADIK

Her mahalleye bir konak projesi kapsamında yapılan mahalle konaklarımızda 50 Bin’den fazla misafirimizi ağırladık.

Dini programlardan, özel gün etkinliklerine kadar 453 farklı etkinlikte mahalle konaklarımız 50 Bin'in üzerinde misafir ağırladı.

MAHALLE KÜLTÜRÜ YAŞIYOR

Selçuklu ve Osmanlı Mimarisi ile şehrimizin tarihi dokusuna uygun yaptığımız mahalle konaklarımızda şehrimizin gelenek ve tarihi kültürü de yaşatılmaya devam ediyor. Mahalle konaklarında hemşehrilerimiz dini programların yanı sıra özel günlerini ve etkinliklerini yapıyorlar. Mahalle konaklarımız açıldığı günden bu zamana geçen sürede 453 farklı etkinlikle 50 Bin’den fazla misafiri ağırladı. Konaklarımızda taziye, Mevlid (vefat, yeni doğan bebek ), aileler arasında söz ve kına, şiir etkinliği, söyleşi programlarının yanı sıra İl Müftülüğümüz ve Derneklerimiz tarafından her gün düzenlenen dini söyleşi ve sohbetler, çocuklara etkinlik programları, mahalle toplantıları bir çok programa ev sahipliği yapıyor.

HEMŞEHRİLERİMİZ MEMNUN BİZ MUTLUYUZ

Şehrimizin imarı ve ihyası için yaptığımız çalışmalarımızda hemşehrilerimizin beklenti, ihtiyaç ve isteklerini dikkate alarak projelerimize yön veriyoruz. Bu projelerden bir tanesi olan Mahalle Konaklarımız hemşehrilerimizin özel günlerinde onlara hizmet verirken hemşehrilerimizin memnuniyeti bizleri mutlu ediyor. Yozgat için projeler üretiyor, aşkla, canla başla çalışıyoruz. Yapımı tamamlanan ve hemşehrilerimizin hizmetine sunduğumuz Fatih Mahallesi, Eskipazar Mahallesi, Tuzkaya Mahallesi mahalle konaklarımızın yanı sıra Yukarı Nohutlu Mahalle Konağı, Bahçeşehir Mahalle Konağı, Mehmet Hulusi Efendi Mahalle Konağı ve Erdoğan Akdağ Mahalle Konağımızında yapım çalışmalarını tamamlayarak hizmete açacağız.

 


Yozgat,Yozgat Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.