Tarih: 02.02.2024 11:45

MUTLU VE MESUT YILLARA DEVAM DEDİLER..!

Sabahın erken saatlerinde başlayan programlar gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Başkan Mesut Üner geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiği yoğun temposuyla gösterdiği saha enerjisi takdir edilesi bir tempoydu.

MUTLU VE MESUT YILLARA DEVAM DEDİLER..!

 

MUTLU VE MESUT YILLARA DEVAM DEDİLER..! 

 

Başkan Mesut Üner, her zaman olduğu gibi hafta sonu gerçekleştirdiği yoğun temposuyla adeta baş döndüren bir program trafiği yaşadı. Sabahın erken saatlerinde başlayan programlar gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Başkan Mesut Üner geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiği yoğun temposuyla gösterdiği saha enerjisi takdir edilesi bir tempoydu. Başkan Mesut Üner’in tüm saha ziyaretlerinde halkın kendisine gösterdiği samimi ilgi ve alaka adeta ‘’Çatalca halkı mutlu ve mesut yıllara devam diyor.’’ söylemlerine vesile oldu.

 

ÇATALCA’DAKİ KARADENİZ’Lİ VATANDAŞLAR MESUT ÜNER İLE DEVAM DEDİ

Yoğun hafta sonu programı Çatalca Atatürk Spor Kompleksi’nde ‘’Karadeniz Gecesi’’ ile başladı. Geceye Çatalca’da yaşayan Karadeniz’li vatandaşlar oldukça yoğun ilgi gösterirken, yoğunluktan dolayı salona acilen masa ve sandalyeler açıldı. Başkan Mesut Üner salona girdiğinde salondaki davetliler kendisini ayakta alkışlayıp karşıladı. Başkan Mesut Üner’de salondaki masaları tek tek ziyaret edip davetliler ile tokalaştı. Salonda Başkan Mesut Üner gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projeleri sunduktan sonra salondaki davetlilerin coşkusu görülmeye değerdi. Keyifli ve neşeli geçen gece horonlarla son buldu.

 

BİRLİK ve BERABERLİK VURGULANDI

Yoğun geçen hafta sonu programında Başkan Mesut Üner Cumhur İttifakı ilçe başkanları, yönetimleri, mevcut meclis üyeleri ve mevcut meclis üyesi adaylarıyla istişare toplantısına katıldı. Toplantıda tam bir birlik ve beraberlik vurgusu görüldü. Toplantıda Başkan Mesut Üner tüm konuşmacılara konuşma yapma imkanı sağladı. 

 

KIZILAY GÖNÜLLÜLERİNE TEŞEKKÜR EDİLDİ

Başkan Mesut Üner’in yoğun hafta sonu programı Kızılay gönülleriyle kahvaltı programıyla devam etti. Başkan Mesut Üner özellikle yüz yılın depreminde büyük bir özveriyle mücadele eden Çatalca’lı Kızılay gönüllerine teşekkür ederken, Kızılay gönülleri de Başkan Mesut Üner’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

 

ÇATALCASPOR MAÇ ÖNCESİ BAŞKAN MESUT ÜNER İLE MORAL BULDU

Çatalcaspor sahasında oynayacağı grubun güçlü takımlarından Balıkesirspor maçı öncesi Başkan Mesut Üner’in muhteşem desteğiyle büyük moral buldu. Başkan Mesut Üner soyunma odasında futbolcuları motive eden konuşmasının yanı sıra maç pirimi de açıkladı ve takım sahaya çıkarken tek tek sahaya çıkan futbolcuların elini sıktı. 

KAR FESTİVALİ’NDE İLK PAZAR COŞKUSU 

Başkan Mesut Üner’in Çatalca’daki çocuklara ve gençlere armağan ettiği sömestr hediyesi Kar Festivali’nde ilk Pazar coşkusuna Başkan Mesut Üner’de katılım sağladı. Kar Festivali’nde öğrenciler ve aileleri buz pateni, kayak ve etkinlik alanında keyifli anlar yaşarken, sihirbaz gösterisi güne damgasını vurdu.

 

İZZETTİN HALKINDAN BAŞKAN MESUT ÜNER’E TAM DESTEK 

Pazar akşamı gerçekleşen yemekli programa İzzettin halkı oldukça yoğun ilgi gösterdi. Başkan Mesut Üner’in konuşması, gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projelerin sunumu, salondaki coşkuyu tavan yaptı. Başkan Mesut Üner program öncesi salondaki yüzlerce davetlinin elini tek tek sıkıp karşılamasıyla yine gönüllerde taht kurdu.

 

GENÇLERİN BAŞKAN MESUT ÜNER İLE PROGRAMI MUHTEŞEMDİ

Yoğun geçen hafta sonu programı gençlerle sohbet programıyla son buldu. Program oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Başkan Mesut Üner gençlere 7/24 her konuda aramalarını rica etti. Ayrıca Başkan Mesut Üner bir toplantı sözü daha verip, bir dahaki toplantıya proje talepleriyle gelmelerini rica edip, ilçeyi gençlerle birlikte yöneteceğini gençlere ifade etti.

 

BAŞKAN MESUT ÜNER: ÇATALCA İÇİN İLK GÜNKÜ AŞKLA DURMAK YOK YOLA DEVAM 

Yoğun geçen hafta sonu programlarının sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Hafta sonu oldukça yoğun bir program yaşadık. Saha şunu gösteriyor ki tarlada izi olanın harmanda yüzü olurmuş. Biz sadece seçim döneminde değil her zaman bu tempoda çalışıp, hizmet ürettik. Halkımızla bir araya geldiğimiz tüm programlarda halkımızı bizi bağrına basıyor. Bizlere gösterilen bu ilgi ve alaka bizlerin tüm yorgunluğunu alıyor. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında Çatalcamıza hizmet yolunda çalışmalarımıza durmaksızın ilk günkü aşkla devam edeceğiz. Teşekkürler Çatalca.’’ dedi.

 

#100YıllıkTarih100YıllıkHizmetler

#BirlikteÇatalcayız


Zafer Partili Bayır'dan Yunanistan teftişine sert yanıt

Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”


Fahiş fiyat ve stokçuluk cezaları artıyor!

9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi başladı

Apartman ortak alan işgali mahkeme yolu açıyor

İDMA İstanbul kapılarını açtı

Hentbolda Beşiktaş Safi Çimento ve Sakarya BBSK, Final Turu'nda

İsrail ticareti tamamen durduruldu

Genç girişimciler Yalova'da buluştu

Enflasyon rakamları açıklandı

BUÜ, patent şampiyonları listesinde bir kez daha zirvede

'İlk Senarayo-İlk Film Yarışması'nın finalistleri belirlendi

Temizlik takıntısı kimlerde görülür?

Çılgın Sayısal'da rekor ikramiye

CW Enerji GES projelerine bir yenisini daha ekledi

İstanbul'da yeni otobüsler sefere başladı

1 Mayıs olaylarında gereği yapıldı! 29 gözaltı

İzmit Belediyesinin güçlü kadrosundan işçilere ikram

Dış ticaret verileri açıklandı... Nisan'da 19,2 milyar dolarlık ihracat yapıldı

Jeopark Belediyeler Birliği Meclisi’nde ilk toplantı

Bakan Şimşek: Enflasyon Mayıs'tan itibaren keskin düşecek

BTÜ-SEM’den minik dahilere eğitim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.