Tarih: 26.07.2023 12:42 196

MUTLULUĞUNUZA ORTAK OLUYORUZ

MUTLULUĞUNUZA ORTAK OLUYORUZ

MUTLULUĞUNUZA ORTAK OLUYORUZ
Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla Türkiye’ye örnek olan ve birçok ödüle layık görülen Kütahya Belediyemiz, Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık öncülüğünde hayata geçirilen Hilal Bebek Taksi projesiyle hemşehrilerimizin mutluluklarına ortak olmaya devam ediyor.

Hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle binlerce hemşehrimizin gönlüne dokunan ve bu alanda yaptığı çalışmalar tarafsız kuruluşlarca birçok ödüle layık görülen Kütahya Belediyemizin, Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık öncülüğünde hayata geçirdiği Hilal Bebek Taksi uygulaması devam ediyor. Uygulama kapsamında, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüzden telefon veya mesajla talep edilecek araç hemşehrilerimize ücretsiz olarak hizmet veriyor ve doğum sonrası bebeğin ihtiyacı olacak malzemelerin bulunduğu çanta aileye hediye ediliyor.

“İlk yolculuğunuzda yanınızdayız” sloganıyla hizmet veren Hilal Bebek Taksi’ye 0530 353 5921 numaralı telefonu arayarak ya da mesaj atarak randevu alabilirsiniz.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.