Tarih: 27.08.2024 10:44

Nilüfer'den gençlere evlilik tavsiyesi

Facebook Twitter Linked-in

Nilüfer Yaz Turnesine Coşkuyla Devam Ediyor: Genç Hayranlardan Yoğun İlgi

Türk pop müziğinin efsanevi isimlerinden Nilüfer, yaz turnesinde hız kesmeden sahne almaya devam ediyor. KerkiSolfej Organizasyonu ve Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda gerçekleşen bu özel turnede, sanatçı hayranlarıyla buluşmayı sürdürüyor. Çeşme Açıkhava Tiyatrosu ve Kuşadası Altın Güvercin Amfi Tiyatrosu gibi Türkiye’nin en prestijli mekanlarında sahne alan Nilüfer, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Arka arkaya verdiği iki muhteşem konserle izleyicilere adeta bir müzik ziyafeti sunan sanatçı, geçmişten günümüze uzanan geniş repertuvarıyla kulakların pasını sildi. Özellikle genç hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Nilüfer, bu durumdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Beni bırakın Z kuşağı, alfa kuşağındakiler bile şarkılarımı dinliyor. Gençlerin ilgisi beni çok mutlu ediyor," ifadelerini kullandı.

Sahnedeki enerjik performansıyla seyircileri büyüleyen Nilüfer, her şarkısında kendisine eşlik eden dinleyicilerine de teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Konserin bir bölümünde evlilik teklifi eden bir çifte tanıklık eden sanatçı, çifti sahneye davet ederek bu özel ana ortak oldu. Gözyaşlarını tutamayan Nilüfer, çifte "Birbirinizin ellerini hiçbir zaman bırakmayın. Sevgi ve saygıyla dolu bir ömür dilerim," diyerek anlamlı tavsiyelerde bulundu.

Nilüfer’in yaz turnesi, hem genç kuşağın hem de uzun yıllardır ona gönül veren dinleyicilerin yoğun ilgisiyle hız kesmeden devam ediyor.

Haber: Nezir KARAYÜN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —