Tarih: 05.10.2023 07:39 107

ÖĞRENCİLERDEN İTFAİYEYE ZİYARET

ÖĞRENCİLERDEN İTFAİYEYE ZİYARET

ÖĞRENCİLERDEN İTFAİYEYE ZİYARET

İtfaiye Haftası nedeniyle Bozüyük Türkoğlu Mini Akademi, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu ve Sınav Koleji ana sınıfı öğrencileri Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Minik öğrencileri ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık yalnız bırakmadı.

Minik öğrenciler Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek itfaiye personelinin İtfaiye Haftası’nı kutladılar ve görevlerinde kolaylık dilediler. Öğrencilere ziyaretlerinde eşlik eden Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık, öğrencilerle yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti, eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diledi. Öğrencilere İtfaiye personeli tarafından yangın, yangın çeşitleri ve yangına karşı alınacak önlemler olmak üzere yangın konusunda gerekli tüm bilgiler verilirken, itfaiye araçları da tanıtıldı. Ziyaretin sonunda öğrencilere Bozüyük Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunulurken öğrenciler Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık ve itfaiye personeli ile birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.


Bilecik,Bozüyük Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.