Tarih: 25.02.2024 12:53 Güncelleme: 26.02.2024 09:46

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol’un proje tanıtım toplantısı, Kaya İstanbul Fair & Convention’de ‘Artık Hizmet Vakti Büyükçekmecem’ sloganıyla düzenlendi.

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

 

EROL; HİZMET VAKTİ BÜYÜKÇEKMECE

 

RECEP EROL VİZYON PROJELERİNİ TANITTI

 

RECEP EROL’DAN BÜYÜKÇEKMECE’YE ÇAĞ ATLATACAK PROJELER

 

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol’un proje tanıtım toplantısı, Kaya İstanbul Fair & Convention’de ‘Artık Hizmet Vakti Büyükçekmecem’ sloganıyla düzenlendi. Programa AK Parti Grup Başkan Vekili Özlem Zengin, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Akın Bayram ve çok sayıda partili katıldı.

İSTANBUL VE BÜYÜKÇEKMECE’DE KAZANIYORUZ

Lansmanda konuşan AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik, “Bugün çok değerli projeleri açıklıyoruz. Bir beş yıl sonra bu projelerin üç beş daha fazlasını Büyükçekmece’ye kazandıracağız. 30 yılın açığını inşallah bu 5 yıl içinde kapatacağız. Vakit geldi. 30 yıldır Büyükçekmecemiz'in beklediği hizmetleri Recep Erol başkanlığında start vererek başlayacağız. 5 yıldır, 10 yıldır yapılan hizmetleri yeni gibi açıyorlar. Biz aynı binaları ikinci kez, üçüncü kez açmayacağız. Biz inşallah kültür evlerini, bilgi evlerini, teknoloji binalarını açmaya başlayacağız. Allah izin verirse aramızda kalmasın hem Büyükçekmece’de, hemde İstanbul’da kazanıyoruz” ifadelerini kullandı.

FETRET DEVRİ SONA ERECEK

Teşkilatımız her zaman Cumhurbaşkanımızın yanında oldu diyen AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Akın Bayram, “Önümüzde yerel seçimler var. Ak Parti iktidarları olarak baktığımızda yerel yönetimdeki becerilerimizde, merkezi hükümette bugüne kadar yer aldık. 22 yıldır vatandaşlarımızın teveccühünü kazandık. Önümüzdeki süreç yerel yönetimler süreci. İstanbul Büyükşehir’de Murat Kurum başkanımız var. Büyükçekmece’de Recep Erol başkanımız var. Bu fetret devri diyoruz ya İstanbul’da 5 yıl, Büyükçekmece’de 30 yıl. İnşallah Recep Erol başkanımızla da bu 30 yıldır süren fetret devrine son vereceğiz” diye konuştu.

 

 

NELER YAPACAĞIMIZI ANLATALIM

Büyükçekmece şimdiye kadar almamız gereken ilçelerimizden bir tanesiydi diyen AK Parti Grup Başkan Vekili Özlem Zengin, “Şu anda Büyükçekmece’de kazanmaya çok yakınız. İstanbul artık İstanbul seçiminden çok daha anlam ifade ediyor. Biz sahada çalışırken neden AK Parti kazanmalı. Neden sayın Cumhurbaşkanımız kazanmalı bunun altını önemle çizmemiz lazım. Muhalefete baktığımız zaman ne kadar çok oyun planlandığını, kurgu yapıldığını görmemiz gereken bir zaman. Ben uzun zamandır siyasette hiç bu yerel seçimler kadar muhalefetin karmaşık. Enteresan gruplar içerisinde olduğu bir dönem görmedim. Bugün yerel seçimden öte hem kendi içlerinde hemde Türkiye siyasetine dair son derece karmaşık arka planlarda yapılan olduğunu görüyorum. O yüzden biz gittiğimizde mevcut yapılanları anlatalım. Kendi siyasetimizi anlatalım. Yaptıklarımızı anlatalım. Başkanımız kazandığında Büyükçekmece ve İstanbul’da neler yapacağımızı anlatalım” şeklinde konuştu.

HALKIMIZ 30 YILDIR VİZYONSUZ BİR BELEDİYE ANLAYIŞININ ESİRİ OLDU

Büyükçekmece’de gerçekten değişim isteyen, dönüşüm isteyen, gelişim isteyen artık yeter diyen bir kitle var ifadesini kullanan Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, “Artık zamanı geldi. Hepimiz yeni bir başlangıç, değişen gelişen Büyükçekmece istiyoruz. Malumunuz ülkemizin her kesimi, her alanı, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Türkiye vizyonuyla her kesim de başarıdan başarıyla koşuyor ve koşmaya da devam edecek. Büyükçekmece'de, deniziyle, tarihiyle, doğasıyla, kültürel zenginlikleriyle İstanbul’un en güzel ilçelerinden bir tanesi. Fakat ülkemiz o kadar güzel bir şekilde başarılara koşarken ülke insanımız her türlü nimetle faydalandırken Büyükçekmece ilçemiz maalesef vizyonsuz bir belediyenin elinde bu günler geldi. Halkımız gerçekten vizyonsuz bir belediye anlayışının 30 senedir esiri oldu. Bir ilçenin gelişmesi için üç şeye dikkat etmek gerekiyor. Bu üç şeyden biri merkezi hükümetin yapacağı icraatlar. İkincisi İlçenin bağlı olduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı hizmetler, üçüncüsü de ilçe belediyesini yapacağı hizmetler. Baktığımız zaman merkezi hükümetimiz 20 yıldır ayrım yapmadan İstanbul'un her bir ilçesine hizmet etmekle mükellef ve ediyorda. Ama bunu inkar edenler 20 yıldır yapılamayanı yaptık. 20 yıldır yapılamayan hizmeti getirdik. 3-5 künkü döşeyerek hizmet yaptığını ifade edenlerden mutlaka art niyet aramak lazım ve arıyoruz da” dedi.

GİDERKEN GÖSTERECEK ESERLERİ YOK

Son 5 yıla baktığımız zaman Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesi aynı partiden ama yine hizmet yok diyen Erol, “Maalesef hizmette yine sınıfa kaldılar. İlçemiz CHPli belediyenin vizyonsuz yöneticileriyle vizyonsuz idarecileriyle şahsi menfaatlerini düşünen ve bu noktada sözde siyasetçiler elinde maalesef hizmetten yoksun bir hale mahkum edildi. CHPli belediye başkanı öncülüğünde yanlışlarla dolu bütçelerin iyi organize edilemediği ilçemize kaybettirdikleri bunun cabası. Bugün bunları sorma vakti geldi. Bunları sizlerle beraber soracağız. Artık yeter diyoruz. 30 senedir CHP'li belediye başkanı sen kazandın. Sen Büyükçekmece'ye ne kazandırdın? Büyükçekmece'ye ne projeler ürettin? 30 yıldır ne hizmet yaptın? 31 Mart'ta koltuğu bırakıp giderken eser olarak gösterebileceğin neler var? Bunları soruyoruz. Bundan önceki seçimlerinde faaliyet kitapçıklarında baktığında seçimde vaat ettiklerinin yüzde kaçını yaptıklarını söyleyebilecekler. Bizim Ahmediye’de, Tepecik’te, Çakmaklı’da yaşayan vatandaşımız çamurda ve olmayan altyapı hizmetleriyle boğuşmakta. 31 Mart'ta sandıkta bunların hesabını sorarken, mevcut idare sadece yaptığı belediye binasını eser olarak gösterecek. Başka eserleri yok. Hayata geçiremedikleri Albatros Parkı’nı proje olarak mı gösterecekler? Elinizi vicdanınıza koyun. Güzelim Büyükçekmecemiz'e 30 yıldır vaadettiklerini yapmayan insanlara bir 5 yıl daha kaybettirmeyelim. Bu sefer Büyükçekmece kazanacak” diye konuştu.

7/24 ÇALIŞACAĞIZ

Belediyeciliği hep insan odaklı baktık diyen Erol, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde insanı yaşat ki, devlet yaşasın şiarıyla hareket ederek tüm Büyükçekmecemiz'e ve milletimize, ülkemize hizmet etme noktasında hak edileni inşallah Büyükçekmece halkına vereceğiz. Biz belediyeciliğe hep insan odaklı baktık. Bizlerin gelmesiyle örnek olacak bir güzel denizimiz var. Hemen devamında bir gölümüz var. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi. Muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine çıkabilmek için tüm enerjimizle Büyükçekmece Halkı adına çalışmalarımıza 7/24 devam edeceğiz. Tarihi kültürel varlıklarımızla, tarımsal varlıklarımızla, diğer kaynaklarımızla çevreden turizme ve diğer hizmetlerimize, ekonomik değerlerimizle iyi bir potansiyelimiz var. Bu potansiyeli harekete geçireceğiz” dedi. 

Recep Erol’un Büyükçekmece kazandıracağı projeler:

-Kreş ve Anaokulları

-Tepecik ilkokulu ve Tepecik Endüstri Meslek Lisesi ve kapalı yüzme havuzu

- Muratçeşme Lisesi ve kapalı yüzme havuzu

- AKM yenilenecek

- Yeni Kültür Merkezleri

- Semt Konakları

- Resim Atölyeleri

- Dans ve Müzik Kursları

- El sanatları Atölyeleri

- Kent Müzesi

- Tepecik Kültür ve Sanat Bilim ve Gençlik Merkezi

- Futbol, tenis, basketbol, voleybol, fitness ve kaykay alanları

- Kapalı Spor Kompleksleri

- Kapalı Yüzme Havuzları

- Su Sporları

- Gençlik ve Spor Merkezleri

- Metrobüs hattınız Silivri’ye uzatılması

- Deniz ulaşımı

- Bisiklet yolları

- Kapalı ve açık otoparklar

- Millet Bahçeleri

- Mesire Alanları

- Semt Parkları

- Yeni çocuk oyun alanları

- Yeni Meydanlar

- Göl çevresinin düzenlenmesi

- Kapalı ve Açık pazar alanları

- Belediye nikah ve düğün salonları

- Belediye Sosyal Tesisleri

- Taziye evleri

- Küçük Sanayi Sitesi Projesi

- Mevcut Sanayi alanlarını çevre dostu haline getirilmesi

- Kent Tarımı

- Tarım alanları

- Yerel tarımsal ürünler için pazarlama desteği

- Afet Koordinasyon Merkezi

- Kentsel Dönüşüm

- Sosyal Destek Projeleri

- Bilişim ve Teknoloji

- Hayvan Barınakları

Haber: Nezir KARAYÜN


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye

Yeni döneme güçlü kadro ile başlıyor...

Manisa’da Sefo coşkusu

Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

Aşkan Arı’dan ‘Engelli Bakım Evi ve Sosyal Tesisi’ müjdesi

MASKİ’den önemli duyuru

Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik

Bursalı firmalar bu fuara odaklandı

Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor

Mehmet Özcan’a ziyaretler sürüyor

Talas altyapıda uluslararası maç

Bayramı gönüllerince kutladılar

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Akdağmadeni Gücü Spor U15 Liginde ilk maçına çıktı

İYİ Parti'de bir istifa daha

Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı

Türkiye Bisiklet Turu'nda itiraz geldi birinci değişti!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.